Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Zwemboei voor Veilig Openwater en Triatlon Zwemmen


 • Zwemboei voor Veilig Openwater en Triatlon Zwemmen
  Zwemboei voor Veilig Openwater en Triatlon Zwemmen Wil je goed zichtbaar zijn op het water en je altijd veilig voelen? Met deze premium MARJAQE® zwemboei kun je voortaan je zwemtrainingen zorgeloos afwerken! Vaartuigen of andere watergebruikers letten niet altijd goed op waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Met deze oranje zwemboei van MARJAQE® ben je altijd duidelijk zichtbaar op het water. Daarnaast hoef je je geen zorgen meer te maken over je dierbare spullen, deze neem je gemakkelijk mee in de waterdichte ingebouwde dry bag. ⮞ Wees goed zichtbaar op het water ✔ Zwemmers in zwarte wetsuits zijn vrijwel onzichtbaar in het open water. De MARJAQE® zwemboei is fel oranje gekleurd en heeft een inhoud van 20 liter. Hierdoor valt deze boei enorm goed op waardoor je op een veilige en verantwoorde manier je trainingen afwerkt. ⮞ Rust uit wanneer je kramp krijgt ✔ De zwemboei is handig om op te rusten en je kan de zwemboei als rustplek gebruiken voor het geval dat kramp krijgt. Met een drijfvermogen van 20 liter biedt deze zwemboei de mogelijkheid om uit te rusten gedurende de zwemtraining. ⮞ Berg je spullen waterdicht op ✔ Tijdens zwemtrainingen is het vaak lastig om je sleutels, smartphone en andere persoonlijke spullen op te bergen. Om te zorgen dat je deze spullen niet meer aan de kant hoeft achter te laten bevat de zwemboei een ingebouwde drybag. In deze drybag blijven je persoonlijke spullen droog en veilig opgeborgen tijdens je training. ⮞ Neem veilig je smartphone mee ✔ Krijg GRATIS een waterdichte smartphone hoes (t.w.v: €14,95) bij je zwemboei. Berg je smartphone extra veilig op en voorkom dat deze in aanraking komt met water voor, tijdens of na de training. ⮞ Hoge kwaliteit ✔ Omdat de zwemboei van hoogwaardig slijtvast kunststof is gemaakt kun je jaren lang van de zwemboei genieten. De zwemboei heeft geen moeite met ruige omstandigheden en is hierdoor erg duurzaam. Voordelen:
  ▶ Je bent altijd goed zichtbaar op het water
  ▶ Neem je dierbare spullen veilig mee
  ▶ Voel je veilig tijdens je training
  ▶ Rust uit op de boei als je kramp krijgt
  ▶ Neem je Smartphone mee het water op
  ▶ Eenvoudig in gebruik
  ▶ Duurzame en hoge kwaliteit Inhoud Verpakking:
  ➜ 1 x Zwemboei
  ➜ 1 x Verstelbare band
  ➜ 1 x Waterdichte Smartphone hoes Specificaties:
  ✔ Merk: Marjaqe
  ✔ Materiaal: Eco-vriendelijk PVC
  ✔ Dikte: 0,35mm
  ✔ Kleur: Oranje
  ✔ Gewicht: 600 gram
  ✔ Afmetingen: 37cm x 70cm
  ✔ Inhoud zwemboei: 20 liter
  ✔ Drijfvermogen: Max 10KG

  Kwaliteitsgarantie
  BO Commerce staat achter de kwaliteit van haar producten. Bij ons kun je ongeacht de reden waarom je niet tevreden bent contact met ons opnemen over je aankoop. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit betekent voor jou dat je zonder risico online kan winkelen!

  24,95


  Titel: Zwemboei voor Veilig Openwater en Triatlon Zwemmen
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000002934963


   

Wil je goed zichtbaar zijn op het water en je altijd veilig voelen? Met deze premium MARJAQE® zwemboei kun je voortaan je zwemtrainingen zorgeloos afwerken! Vaartuigen of andere watergebruikers letten niet altijd goed op waardoor gevaarlijke situati....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top