Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Universal Animal Repeller Dierenverjager - Verjage


 • Universal Animal Repeller Dierenverjager - Verjage
  Universal Animal Repeller Dierenverjager - Verjage Wordt jouw gazon regelmatig vernield door katten, hazen, mollen of konijnen? De Solar Tuinwachter kan wat andere middelen vaak niet kunnen: het verjagen van ongewenste dieren in je tuin. Veel tuinen zijn het slachtoffer van brutale dieren die het gazon vernielen of het terras gebruiken als toilet. Vaak is er weinig te doen tegen mollen, katten, hazen of konijnen die tuinen vernielen, maar de Solar Tuinwachter slaagt daar wel in. Hoe? Het apparaat brengt geluidsgolven voort die ervoor zorgen dat deze brutale indringers er snel vandoor gaan. Deze geluidsgolven zijn voor mensen niet te horen - te hoog - maar voor dieren des te meer. GebruikDe Solar Tuinwachter laadt op in de zon, en registreert ongewenste dieren binnen zes meter afstand. De Solar Tuinwachter schakelt zichzelf automatisch in wanneer er een dier dichterbij komt dan ca 6 meter. Met het geluid beveilig je een oppervlakte van ca 1,500 M2 (39x39m).

  KenmerkenDe Solar Tuinwachter is zuinig en duurzaam: hij werkt op zonne-energieDe Tuinwachter is ook op te laden via USB, wanneer er te weinig zonlicht is.De sensor registreert ieder dier dat dichterbij komt dan 6 meterHet apparaat brengt ultrasonoor geluid voort van 13.500 tot 23.500 Hertz, dat door mensen niet hoorbaar is.Afmetingen: 12.8x8.8 cmBeveiligt een oppervlakte van 1500m2TipsDe 3 meegeleverde -accu’s kunnen een beperkt aantal malen worden opgeladen. Daarna zijn deze accu’s niet meer bruikbaar.

  23,95


  Titel: Universal Animal Repeller Dierenverjager - Verjage
  Prijs: € 23,95
  Productcode: 9200000041175482


   

Wordt jouw gazon regelmatig vernield door katten, hazen, mollen of konijnen? De Solar Tuinwachter kan wat andere middelen vaak niet kunnen: het verjagen van ongewenste dieren in je tuin. Veel tuinen zijn het slachtoffer van brutale dieren die het gaz....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top