0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Asus M509BA-EJ051T - Laptop - 15 inch


 • Asus M509BA-EJ051T - Laptop - 15 inch
  Asus M509BA-EJ051T - Laptop - 15 inch Een van de kleinste 15-inch laptops ter wereld
  Of het nu voor werk of voor ontspanning is, ASUS M509 is de instaplaptop die krachtige prestaties en meeslepende beelden levert. Het NanoEdge-display heeft brede kijkhoeken van 178 ° en een matte anti-glare coating voor een echt boeiende ervaring.

  Snel en efficiënt
  Met zijn AMD A9-processor en AMD Radeon ™ R5 Graphics helpt ASUS M509 u dingen snel en efficiënt gedaan te krijgen.

  Meer opslaan, meer doen
  ASUS M509 heeft een ontwerp voor dubbele opslag om u de voordelen te bieden van supersnelle gegevensprestaties en een grote opslagcapaciteit. Installeer apps op de SSD voor snellere respons en laadtijden en gebruik de HDD om grote bestanden op te slaan, zoals films, muziekbibliotheken en fotoalbums.

  Krijg een breder beeld van de wereld
  Het NanoEdge-scherm geeft ASUS M509 een vast schermgebied voor een meeslepende kijkervaring voor werk en spel. Het breedbeeld FHD-paneel is voorzien van een anti-verblindingscoating om ongewenste afleidingen door irriterende verblinding en reflecties te verminderen, zodat u zich echt kunt concentreren op wat zich voor u bevindt.

  Versterk uw dynamische levensstijl!
  Met een totaal gewicht van slechts 1,8 kg2 is de extreem draagbare ASUS M509 de lichtgewicht laptop die uw snelle levensstijl bijhoudt. Het ziet er ook goed uit met zijn afwerking in transparant zilver, leigrijs en pauwblauw.

  Rijke, kristalheldere audio
  ASUS SonicMaster is een combinatie van hardware, software en audio-afstemming ontworpen met het doel of u de allerbeste audio-ervaring te bieden. Een professionele codec zorgt voor nauwkeurige audiocodering en -decodering; terwijl versterkers, grote luidsprekers en resonantiekamers die perfect geschikt zijn voor ASUS M509 zorgen voor een krachtige audioweergave en diepere bas. Extra signaalverwerking en afstemming helpen bij het verfijnen van minuscule details, filterruis en verbeteren van de audio-helderheid, zodat u echt meeslepend geluid krijgt.


  Voortdurend verbonden
  ASUS M509 is uitgerust met de omkeerbare USB-C ™ 3.1-poort, met een om het even welk ontwerp dat het aansluiten van apparaten zo gemakkelijk mogelijk maakt. Het levert ook gegevensoverdrachtssnelheden tot 10x sneller4 dan oudere USB 2.0-verbindingen! Er zijn USB 3.1- en USB 2.0-poorten, HDMI-uitgang en een microSD-kaartlezer - zodat u zonder problemen al uw huidige randapparatuur, schermen en projectoren kunt aansluiten.

  Een veilige, snel opladende en duurzamere batterij
  ASUS M509 heeft een 3x levensduur of standaard lithium-ionbatterijen. Met ASUS snellaadtechnologie kan een lege batterij in slechts 49 minuten tot 60 procent worden opgeladen.

  Interne bescherming / HDD-bescherming en chassisverbeteringen
  ASUS M509 beschikt over EAR HDD-schokdemping om uw gegevens tegen elke stoot te beschermen, terwijl het versterkte chassis het typen verbetert en u het lid in één vloeiende beweging laat openen en sluiten.

  419


  Titel: Asus M509BA-EJ051T - Laptop - 15 inch
  Prijs: € 419,00
  Productcode: 9300000004732758


   

Een van de kleinste 15-inch laptops ter wereld
Of het nu voor werk of voor ontspanning is, ASUS M509 is de instaplaptop die krachtige prestaties en meeslepende beelden levert. Het NanoEdge-display heeft brede kijkhoeken van 178 ° en een matte anti-g....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top