Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

My Own World


 • My Own World
  My Own World Davina Michelle weet zichzelf met haar ongeëvenaarde stem in drie jaar tijd op knappe wijze te vestigen als meest succesvolle Nederlandse zangeres ooit in de Top 40. Met Skyward, Better Now, Beat Me en my own world heeft ze in NL dan ook meerdere platina en gouden hits op haar naam staan. Na verschillende uitstapjes naar succesvolle Nederlandse samenwerkingen, waarvan ‘Hoe Het Danst’ met Marco Borsato ons het bekendst in de oren klinkt, laat Davina op haar indrukwekkende debuutalbum zien waar ze voor staat. Stevige pop-tracks, van powerbalads tot dansbare songs.
  Ze neemt de luisteraar met haar persoonlijke teksten mee op een pad van empowerment, zelfreflectie en kwetsbaarheid. Het album wordt op spectaculaire wijze afgesloten met een live bonus track van 'Liar,' een nog niet eerder uitgebrachte publieksfavoriet.

  19,99


  Titel: My Own World
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9300000007372867


   

Davina Michelle weet zichzelf met haar ongeëvenaarde stem in drie jaar tijd op knappe wijze te vestigen als meest succesvolle Nederlandse zangeres ooit in de Top 40. Met Skyward, Better Now, Beat Me en my own world heeft ze in NL dan ook meerdere pla....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top