Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers

The Outsider - Seizoen 1


 • The Outsider - Seizoen 1
  The Outsider - Seizoen 1 The Outsider is de spannende nieuwe serie van HBO®, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. In de bossen van Georgia wordt het verminkte lichaam van een elfjarig jongetje gevonden. Ooggetuigenverslagen en fysiek bewijsmateriaal wijzen in de richting van de populaire leraar Terry Maitland (Jason Bateman). Maar de zaak krijgt een verrassende wending wanneer rechercheur Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) tegenstrijdig bewijs vindt. In een poging het onverklaarbare te verklaren, roept hij de hulp in van een onorthodoxe collega met een geheimzinnig talent. The Outsider is een ijzersterke psychologische thriller vol plottwists met een bovennatuurlijk tintje. Absoluut een avondje bingewatchen waard.
  Bonusmateriaal
  6 making-of featurettes, waaronder een interview met Stephen King en een exclusief inkijkje in het ontstaan van het karakter El Cuco. The Outsider: Inside Episodes – de cast en producers ontdekken de serie in 4 delen.

  24,99


  Titel: The Outsider - Seizoen 1
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000006167155


   

The Outsider is de spannende nieuwe serie van HBO®, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. In de bossen van Georgia wordt het verminkte lichaam van een elfjarig jongetje gevonden. Ooggetuigenverslagen en fysiek bewijsmateriaal wij....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top