Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

De hofdame


 • De hofdame
  De hofdame In De hofdame vertelt Anne Glenconner over haar tragische leven in een gouden kooi als de hofdame van de Britse prinses Margaret. Voor de fans van The Crown.


  De hofdame van Anne Glenconner: unieke memoires van de hofdame van prinses Margaret, voor alle fans van The Crown en Downton Abbey.


  De hofdame vertelt het verhaal van het bijzondere leven van Anne Glenconner, maid of honour tijdens de kroning van koningin Elizabeth en de hofdame van prinses Margaret. Ze is een unieke getuige van de recente Britse koninklijke geschiedenis en geeft in haar memoires niet alleen een kijkje achter de schermen van het koningshuis, maar schetst ook een beeld van een generatie aristocratische vrouwen die gevangen zat in een wereld vol sociale verwachtingen. Ze was voor haar vader een "grote teleurstelling' omdat ze geen jongen was en ze werd niet genoemd in het testament van haar eigen man, die zijn fortuin naliet aan een van zijn werknemers.


  Anne Glenconner, inmiddels achtentachtig jaar oud, schrijft in De hofdame met humor, openheid en moed over haar tragische leven in een gouden kooi, haar vriendschap met prinses Margaret en de vrijheid waarvan ze nu pas kan genieten.


  "Vol humor, soms tragisch, en ontwapenend eerlijk. De hofdame zit vol wijsheid en is zonder rancune geschreven, maar is bovenal inspirerend.' – The Times


  "Ongelooflijk. Als je mond elk hoofdstuk niet minstens drie keer openvalt, heb je niet goed opgelet.' – The Sunday Times


  13,99


  Titel: De hofdame
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000132201945


   

In De hofdame vertelt Anne Glenconner over haar tragische leven in een gouden kooi als de hofdame van de Britse prinses Margaret. Voor de fans van The Crown.


De hofdame van Anne Glenconner: unieke memoires van de hofdame van prinses Margaret, vo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top