Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Magic Bullet - 11-delig - Blender - Zilver • Magic Bullet - 11-delig - Blender - Zilver

  Magic Bullet - 11-delig - Blender - Zilver Blenden, hakken, mixen, snijden, klopppen en malen! Deze nieuwe 11-delige variant van de Magic Bullet combineert alle functies van een blender, mixer keukenmachine, zonder rommel en zonder gedoe. Het is het perfecte keukenapparaat voor iedereen die snel vers, smaakvol en gezond voedsel willen eten.
  Lock en Pulse Modus De Magic Bullet is ook uitermate geschikt voor het maken van snacks en sauzen. Verse knoflooksaus of tapenade, en verse geraspte kaas voor op de pizza of pasta. Met de Magic Bullet en 10.000 toeren per minuut staat het binnen enkele seconden op tafel. De combinatie van het hoge toerental en het vlijmscherpe Cross Blade worden alle ingrediënten gelijkmatig verwerkt voor een perfecte consistentie. Met de 'Lock On Modus' houdt u uw handen vrij terwijl de messen snijden. Gebruik de handmatige 'Pulse Mode' voor het bereiden van gerechten met een grovere structuur, zoals verse salsa of gehakte uien. Hiermee bepaalt u zelf hoe grof of fijn de ingrediënten gehakt worden.
  Eenvoudig te bedienen Magic Bullet heeft een eenvoudig bedieningssysteem: doe de ingrediënten in de beker, plaats de beker op de base en druk naar beneden. Easy does it! Magic Bullet heeft een slank, compact ontwerp waardoor de blender weinig ruimte inneemt op uw aanrecht of in uw keukenkastje.
  Meenemen en bewaren Bij de Magic Bullet ontvangt u een anti-lek fliptop deksel; handig voor het meenemen van een verse smoothie. Daarnaast ontvangt u een standaard anti-lekdeksel voor het vers houden van uw bereide saus of losse ingrediënten. Met het handige strooideksel kunt u meteen vers gemalen kaas of cacao op uw gerechten strooien. Deze blender wordt vaak kleiner bevonden dan verwacht. Dit komt mede door de volgende afmetingen: Hoogte 28 cmLengte 15 cmBreedte 15 cm Hou vooral in gedachten dat deze blender maximaal een halve liter per keer kan producren. Pluspunten van de Magic Bullet blender: Alle deksels en bekers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig. De blender en alle accessoires zijn BPA-vrij Inspiratie nodig? Bekijk dan het meegeleverde receptenboek met gebruikershandleiding vol heerlijke recepten!
  Goed om te weten: Voor een optimaal gebruik van uw Magic Bullet, adviseren wij u bij regelmatig gebruik het Cross Blade iedere 6 maanden te vervangen. Dit is een kleine blende met een inhoud van 0,5 liter. Hierbij kun je ongeveer 1,5 glazen vullen, we gaan dan uit van een glas van 330 ml Oververhittingsbeveiliging, motor stopt Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de blender na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de blender te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.
  Tips: Hak uien, knoflook en groenten voor het koken of het maken van stevige salsa. In een handomdraai verse, romige soepen of babyvoeding maken. Mix verfrissende, voedzame smoothies en proteïneshakes in een oogwenk, plus met het handige fliptop deksel kunt u uw drankje overal mee naartoe nemen. Maak in een mum van tijd sandwiches met kip of tonijn. Hak, meng en snijd alle ingrediënten voor luchtige omeletten. Maal koffiebonen voor verse koffie of zelfs voor ijskoffie.

  49,95


  Titel: Magic Bullet - 11-delig - Blender - Zilver
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000104554094


   

Blenden, hakken, mixen, snijden, klopppen en malen! Deze nieuwe 11-delige variant van de Magic Bullet combineert alle functies van een blender, mixer keukenmachine, zonder rommel en zonder gedoe. Het is het perfecte keukenapparaat voor iedereen die ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top