Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

QBIX Tie Dye Set van 15 kleuren - Complete textiel


 • QBIX Tie Dye Set van 15 kleuren - Complete textiel
  QBIX Tie Dye Set van 15 kleuren - Complete textiel Deze tie dye set van QBIX bevat 15 kleuren. Naast alle kleuren van de regenboog bevat deze set ook handige tools, zoals een knijpflesje voor elke kleur, elastieken, handschoentjes en een schort om er direct aan de slag te kunnen!

  QBIX tie dye is uitstekend geschikt voor talrijke verschillende verftechnieken zoals voor het verven en batikken van textiele stoffen, voor verven en batikken van zijde, katoen, viscose, linnen, halflinnen, wol en polyamide.. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Kenmerken
  Deze Tie Dye Kit bevat een herbruikbare plastic opslagbak gevuld met voldoende tie-dye benodigdheden om tot 15 projecten te creëren Bevat 15 gemakkelijk uitknijpbare flessen met hooggeconcentreerde niet-giftige One-Step-kleurstoffen in 15 populaire kleuren - voeg gewoon water toe om te activeren Het is niet nodig om stoffen voor het verven in soda te weken Kleurstoffen zijn veilig voor machinewas - kleuren blijven helder na herhaaldelijk wassen Gebruik met 100% natuurlijke vezelstoffen zoals katoen, rayon en wol voor het beste resultaat Hoogwaardige kwaliteit
  De textielverf hecht zich vlug op de textiel. Wassen is geen probleem er zal geen kwaliteitsverlies zijn!

  39,9


  Titel: QBIX Tie Dye Set van 15 kleuren - Complete textiel
  Prijs: € 39,90
  Productcode: 9300000007433081


   

Deze tie dye set van QBIX bevat 15 kleuren. Naast alle kleuren van de regenboog bevat deze set ook handige tools, zoals een knijpflesje voor elke kleur, elastieken, handschoentjes en een schort om er direct aan de slag te kunnen!

QBIX tie dye is u....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top