Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Ventialtieshop.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Wireless Bluetooth Adapter 2-in-1 Transmitter & Re


 • Wireless Bluetooth Adapter 2-in-1 Transmitter &
  Wireless Bluetooth Adapter 2-in-1 Transmitter & Deze 2-in-1 Transmitter & Receiver verzend audio van jouw tv, laptop of computer naar een bluetooth apparaat, zoals een hoofdtelefoon, speaker of ander bluetooth apparaat. De transmitter & receiver heeft een overdrachtsafstand van 15 meter. Ook is er een automatische koppeling aanwezig voor het gebruiksgemak in zendermodus. Het rode licht geeft de verzendmodus aan, het blauwe licht geeft de ontvangstmodus aan.
  Opstarten receiverPlug de receiver in een USB stroomtoevoer, het apparaat zal uit zich zelf opstarten. Zorg dat je de 3.5 mm Aux-kabel aansluit op een audio product, bijvoorbeeld: TV, Computer, Tablet, Speaker Etc. Zet het apparaat waarmee je de transmitter wilt koppelen aan, en zet bluetooth pairing aan. Het koppelen gebeurt dan automatisch. Door het automatische verbinden kan het zijn dat er zich een niet gewenste apparaat verbind met de receiver. Druk dan eenmalig de functie knop in. Rood licht – Ontvangen - Receiver Zodra je de functie knop langer indrukt verandert het lampje naar de rode kleur. Dit houdt in dat je nu via Bluetooth kunt versturen. Door dan eenmalig het functieknopje in te drukken begint het lampje te knipperen. De transmitter is dan klaar om te verbinden. Je wilt je graag afsluiten van omgevingsgeluiden en wilt een bluetooth koptelefoon met noice canceling gebruiken met een TV zonder Bluetooth functie.Je wilt je Sonos speaker connecten met je TV, maar je TV beschikt niet over een Bluetooth functie.Blauw licht – Versturen - Transmit Plug de receiver in een stroomtoevoer, het apparaat zal uit zich zelf opstarten. Druk eenmalig op het functie knopje en het blauwe lampje begint te knipperen. Dit betekent dat de transmitter zoekt naar een Bluetooth apparaat om te connecten. Sluit de Aux-kabel op een gewenst apparaat aan. Hieronder enkele voorbeelden:
  Je wilt gebruik maken van een oude geluidsinstallatie en draadloos genieten van muziek. Je hebt een auto die beschikt over een Aux-aansluiting, maar niet over Bluetooth. De transmitter werkt niet naar verwachting?Check of de stroomaansluiting wel werkt of wel correct is aangesloten. Geen geluid? Check of de Aux goed is aangesloten Het draadloze apparaat kan geen verbinding maken? (bijvoorbeeld een koptelefoon) Zorg dat het apparaat in de buurt is van de transmitter eventueel het product opnieuw opstarten. Het apparaat staat op verbonden maar geen geluid? Check of de transmitter met het juiste apparaat is verbonden.

  12,95


  Titel: Wireless Bluetooth Adapter 2-in-1 Transmitter &
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9300000008146846


   

Deze 2-in-1 Transmitter & Receiver verzend audio van jouw tv, laptop of computer naar een bluetooth apparaat, zoals een hoofdtelefoon, speaker of ander bluetooth apparaat. De transmitter & receiver heeft een overdrachtsafstand van 15 meter. Ook is e....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top