Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

2 in 1 multifuctionele 8 Pins Lightning Hub naar H


 • 2 in 1 multifuctionele 8 Pins Lightning Hub naar H
  2 in 1 multifuctionele 8 Pins Lightning Hub naar H LET OP! De Lightning Hub is optimaal te gebruiken voor het afspelen van video's aangezien het beeld niet synchroon loopt met de audio. Deze hub is gemaakt voor het weergeven afbeeldingen / Powerpoint presentaties of het afspelen van Muziek etc.

  Let op! Voor het streamen van bijvoorbeeld telefoon naar scherm is het vereist de hub te voeden door een Lightning kabel/lader aan te sluiten op de hub. Vervolgens kan het beeld worden gestreamd door middel van de hdmi.


  Deze Hub beschikt over de volgende poorten: - één 4K HDMI uitgangspoort - één 8 pins Lightning PD (Power Delivery) Deze stijlvolle, compacte hub is aan te sluiten op al je gewenste Lightning apparaten. Voeding 8 Pins Lightning poort Maak verbinding met een Lightning voedingsadapter en laad de iPhone/iPad op via de Lightning oplaadpoort terwijl meerdere randapparaten worden aangesloten en gegevens worden overgebracht. 4K uitgangsadapter Spiegel of vergroot de weergave van uw laptop naar uw tv, monitor of projector met een resolutie tot 4K UHD (3840 x 2160 @ 30Hz) via de HDMI-uitgangspoort. Achterwaartse ondersteuning van 2K / 1080p / 720p / 480p / 360p resoluties. Makkelijk te gebruiken Geen stuurprogramma vereist. Plug en play. Ondersteuning voor hot swapping-functie.

  7,99


  Titel: 2 in 1 multifuctionele 8 Pins Lightning Hub naar H
  Prijs: € 7,99
  Productcode: 9300000008554418


   

LET OP! De Lightning Hub is optimaal te gebruiken voor het afspelen van video's aangezien het beeld niet synchroon loopt met de audio. Deze hub is gemaakt voor het weergeven afbeeldingen / Powerpoint presentaties of het afspelen van Muziek etc.

L....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top