Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Biddinghuizen Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt - Beve • Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt - Beveiligingscamera voor binnen - Wit

  Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt - De Eufy by Anker 2K Indoor Camera is een beveiligingscamera voor binnen met een resolutie van maar liefst 2K. Dit maakt deze camera uniek omdat de meeste beveiligingscamera's beschikken over Full HD en 2K net wat scherper is. Verder is het een Pan Tilt camera, wat betekent dat de camera zowel kan draaien als kantelen en je hiermee dus de gehele kamer in de gaten kan houden. Ook heeft deze camera nachtzicht en bewegingsdetectie. Je krijgt een melding als er beweging is en kan de beelden live zien via de app van Eufy. Als je de beelden wilt opslaan kan dit op een micro SD-kaart van max 128GB, maar opslaan in de cloud is ook een optie.

  De belangrijkste kenmerken van de Eufy by Anker 2K Indoor Camera zijn: 2K resolutie Herkent huisdieren en personen Nachtzicht Bewegingsdetectie 2-wegs audio Kan zowel op een tafel staan als aan de muur of plafond worden bevestigd Werkt met HomeKit, Google Assistant en Alexa Weet wie er binnen is
  Door het toepassen van artificial intelligence (Al), weet deze camera of bijvoorbeeld jouw kind of huisdier binnen is.

  Haarscherp beeld
  Deze camera heeft een resolutie van 2K. Hierdoor heb jij haarscherpe beelden en kan je precies zien wat er in jouw huis gebeurd.

  Smart Home platformen
  Je kan deze camera connecten met Appe HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa. Volgt bewegingen
  Als de camera beweging detecteert draait en kantelt deze automatisch mee met de beweging. Hierdoor heb jij altijd alles goed in de gaten.

  Praat via de camera met personen
  Je kan realtime praten met de mensen in de kamer waar deze camera staat. Handig om bijvoorbeeld door te geven dat het eten klaar is.

  Detecteert harde geluiden
  Als de camera opeens harde geluiden detecteert, bijvoorbeeld omdat jouw baby huilt, dan krijg jij hier een melding van.

  Bepaal welke delen van de kamer belangrijk zijn.
  Je kan aangeven welke delen van de kamer de camera in de gaten moet houden of welke delen juist niet.

  Voeding
  Je sluit deze camera gemakkelijk aan met de geleverde USB-kabel en USB-adapter op netstroom.

  Montagemogelijkheden
  Deze camera kan je op een tafel of in de kast neerzetten. Maar met de meegeleverde montageplaat kan je deze camera ook gemakkelijk bevestigen aan je muur of plafond. Aan jou de keuze!

  Nachtzicht
  Omdat deze camera beschikt over nachtzicht kan je ook als het donker is goed in de gaten houden wat er zich afspeelt in jouw huis.

  Notificaties bij beweging
  Als de camera beweging detecteert kan je ervoor kiezen om hier gelijk een melding van te krijgen op je smartphone of tablet.

  Opslaan van de beelden
  Via de app van Eufy kan je live meekijken met jouw camera. Als je de beelden ook nog wilt opslaan kan dit lokaal op een standaard SD-kaart van max 128GB. Deze wordt echter niet meegeleverd. Ook is het een optie om de beelden in de cloud op te slaan via Eufy Cloud Storage. Hiervoor zal je wel een abbonement moeten afsluiten van ongeveer 3 euro per maand.

  Wat zit er in de verpakking:
  De 2K Indoor Camera zelf natuurlijk Montageplaat, om de camera aan de muur of het plafond te bevestigen Montageschroefpakket, alles wat je nodig hebt om de montageplaat te bevestigen USB-kabel USB-adapter Handleiding

  49,99 49,99


  Titel: Eufy by Anker 2K Indoor Camera - Pan & Tilt -
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9300000005101845


   

De Eufy by Anker 2K Indoor Camera is een beveiligingscamera voor binnen met een resolutie van maar liefst 2K. Dit maakt deze camera uniek omdat de meeste beveiligingscamera's beschikken over Full HD en 2K net wat scherper is. Verder is het een Pan Ti....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top