Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

SteelSeries Arctis 1 - 2019 Editie - Gaming Headse


 • SteelSeries Arctis 1 - 2019 Editie - Gaming Headse
  SteelSeries Arctis 1 - 2019 Editie - Gaming Headse Dit is de SteelSeries Arctis 1. Deze headst is compatibel met alle platforms - voor PC, PS4, Xbox, Nintendo Switch, mobiel. Daarnaast heeft de headset een afneembare ClearCast-microfoon en heeft het een zeer licht gewicht.

  Kenmerken:
  Compatibiliteit met alle platforms: Gemaakt voor alle gaming platforms, waaronder PC, PS4, Xbox en Switch via de universele 3,5mm bedraade verbinding.Compatibiliteit met alle platforms. Kenmerkend Arctis-geluid: Met de nadruk op een uitgebalanceerd geluidsspectrum en met dezelfde luidsprekerdrivers als de bekroonde Arctis 7.Kenmerkend Arctis-geluid. Ontworpen voor PC: Een dubbele 3,5mm adapterkabel voor PC's met aparte ingangen voor de microfoon en de hoofdtelefoon wordt ook meegeleverd.Ontworpen voor PC. ClearCast-microfoon: De afneembare Arctis ClearCast-microfoon gebruikt een bi-directioneel ontwerp, zoals wordt gebruikt door de bemanning van vliegdekschepen, voor een superieure geluidsonderdrukking, zodat je stem helder en natuurlijk klinkt. Met staal versterkte hoofdband: Gebouwd voor duurzaamheid met een met staal versterkte hoofdband die gemakkelijk aan te passen is aan alle hoofdmaten, terwijl hij toch licht en duurzaam is. Perfect voor onderweg: Met een gestroomlijnd, discreet ontwerp, afneembare microfoon en opvouwbare oorschelpen is de Arctis 1 zowel je gamingheadset als je hoofdtelefoon voor onderweg. Bediening op het oor: Pas je volume aan en demp de microfoon in een handomdraai met intuïtieve bedieningselementen op de headset. Airweave-luchtkussens: De oorkussens van de op atletiek geïnspireerde hoogwaardige stof AirWeave houden je oren koel en droog. Windows Sonic: Dompel jezelf onder in de native ruimtelijke 3D-audio van Xbox ONE en Windows 10.

  53,99


  Titel: SteelSeries Arctis 1 - 2019 Editie - Gaming Headse
  Prijs: € 53,99
  Productcode: 9200000110617161


   

Dit is de SteelSeries Arctis 1. Deze headst is compatibel met alle platforms - voor PC, PS4, Xbox, Nintendo Switch, mobiel. Daarnaast heeft de headset een afneembare ClearCast-microfoon en heeft het een zeer licht gewicht.

Kenmerken:
Compatibi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top