0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Tefal Virtuoso Koekenpan - Ø 28 cm


 • Tefal Virtuoso Koekenpan - Ø 28 cm
  Tefal Virtuoso Koekenpan - Ø 28 cm De Tefal Virtuoso koekenpan Ø 28cm laat je niet alleen heerlijke gerechten bereiden; hij gaat ook jarenlang mee dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp. Op deze eersteklas koekenpan met anti-aanbaklaag kan je rekenen! Ontworpen met duurzame materialen, krijg je 10 jaar garantie op het RVS van de pan en 2 jaar op de anti-aanbaklaag, en zijn goede eigenschappen zorgen ervoor dat je verzekerd bent van heerlijke maaltijden, elke dag weer.  De Tefal Virtuoso koekenpan is zo duurzaam dat je jarenlang van zijn topprestaties zult kunnen genieten. Het hoogwaardige roestvrij staal zorgt voor ongeëvenaarde duurzaamheid en kwaliteit; dat is ook precies de reden waarom deze pan met 10 jaar garantie wordt geleverd. Het geklonken stalen handvat zorgt voor extra stabiliteit onder het koken, zodat je vol vertrouwen in de keuken kunt staan. Het comfortabele handvat maakt deze anti-aanbakpan helemaal af.

  De extra dikke bodem zorgt voor gelijkmatige kookresultaten en de Thermo-Spot® (binnen deze collectie alleen beschikbaar voor de koekenpannen) wordt rood wanneer de pan de perfecte temperatuur voor bakken bereikt, zodat je zelf niet op de temperatuur hoeft te letten. Je zult het verschil proeven!

  Productvoordelen:
  Deze Tefal koekenpan met anti-aanbaklaag is ideaal voor het perfect bereiden van vlees of voor meer verfijnde gerechten, zoals vis of omelet
  Langdurige prestaties en betrouwbaarheid; deze hoogwaardige koekenpan heeft een stevig design dat gemaakt is om lang mee te gaan
  Het stevige, geklonken roestvrijstalen handvat zorgt voor perfecte stabiliteit en betrouwbaarheid
  Deze Tefal koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie.

  Producteigenschappen van de Tefal Virtuoso koekenpan Ø 28cm:
  - Duurzame, professionele resultaten met stevige sandwich bodem
  - Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken door de Titanium Pro anti-aanbaklaag
  - Perfect bakken zonder dat je zelf de temperatuur hoeft te checken, dankzij de Thermo-Spot® technologie
  - Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  - Jarenlang heerlijk koken met producten van Tefal, 's werelds nummer 1 in kookgerei!

  Tefal: Duurzame & mileuvriendelijke pannen
  Is de Tefal anti-aanbaklaag volkomen veilig voor mijn gezondheid?
  Ja, absoluut 100% veilig! De Tefal anti-aanbaklaag is een volkomen inert materiaal die geen reactie teweeg brengt in contact met voedingsmiddelen, water of huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Mocht er per ongeluk een deeltje van de anti-aanbaklaag loslaten en met het voedsel naar binnen gaan, dan is het absoluut niet gevaarlijk en veroorzaakt dan ook geen enkel gezondheidsrisico. Dit wordt bevestigd door diverse onafhankelijke laboratoria.

  Worden de Tefal pannen milieuvriendelijk geproduceerd?
  Ja. Alle Tefal pannen worden milieuvriendelijk geproduceerd waarbij geen PFOA, lood of cadmium worden gebruikt. Het groene milieulogo op alle Tefal producten garandeert dan ook dat deze volkomen veilig zijn, zowel voor de gebruiker als voor het milieu.

  Onderhoudstips van onze Tefal specialist:
  Zelfs indien het product vaatwasser bestendig is, raden wij aan het met de hand af te wassen en grondig af te drogen na het reinigen om matte vlekken te voorkomen.
  Het meeste metalen keukengerei mag worden gebruikt, met uitzondering van messen en gardes. Je moet echter wel voorzichtig te werk gaan als je metalen keukengerei gebruikt. Vermijd het gebruik van scherp keukengerei en snijdt niet direct in de pan zodat er krassen in de anti-aanbaklaag ontstaan. Krassen worden namelijk niet gedekt binnen de garantie.
  Als er voedsel aanbrandt, vul de pan dan met warm water en laat een uur inweken alvorens je deze schoonmaakt. Behandel hierna de anti-aanbaklaag door een beetje olie over de anti-aanbaklaag te smeren met keukenpapier.

  30,85


  Titel: Tefal Virtuoso Koekenpan - Ø 28 cm
  Prijs: € 30,85
  Productcode: 9200000107468727


   

De Tefal Virtuoso koekenpan Ø 28cm laat je niet alleen heerlijke gerechten bereiden; hij gaat ook jarenlang mee dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een robuust ontwerp. Op deze eersteklas koekenpan met anti-aanbaklaag kan je rekenen! O....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top