Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

BK Q-linair Master Glas Pannenset - 5-delig - Veil


 • BK Q-linair Master Glas Pannenset - 5-delig - Veil
  BK Q-linair Master Glas Pannenset - 5-delig - Veil Met drie internationale design awards is de BK Q-linair Master Glas 5-delige Pannenset de master van de BK series. Deze hoge pannen zijn zeer geschikt voor het maken van porties voor grote groepen. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie én oven.

  BK Q-linair Master Glas Pannenset - 5-delig bevat:Ø16 cm steelpanØ16 cm kookpanØ18 cm kookpanØ 20 cm kookpanØ 24 cm kookpanVeilig afgieten
  De pannen uit de BK Q-linair Master Glas pannenset - 5-delig beschikken over een veilig afgietsysteem waardoor je gemakkelijk en veilig je pannen kunt afgieten. De deksels kunnen met een draai onder de grepen worden vergrendeld. Zo kunnen vloeistoffen veilig worden afgegoten of uitgeschonken worden via de schenktuit in de rand. Veilig afgieten was nog nooit zo makkelijk!  De belangrijkste specificatiesBK Q-linair Master Glas 5-delige pannensetRoestvrij edelstalen pannenGlazen deksels voor het volgen van het kookprocesSandwichbodem voor snelle opwarmingVaatwasserbestendigGeschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie en ovenDoordat de geborstelde roestvrije pannen in de BK Master Glas serie extra hoog zijn, kan je er extra grote porties in één keer mee bereiden. Na gebruik kunnen de pannen de vaatwasser in en zijn ze handig op te stapelen in de kast.

  Over de collectie Q-linair Master GlasDe Q-linair Master Glas collectie van BK bestaat uit verschillende formaten kookpannen. De pannen hebben een hoge basis van geborsteld roestvrij edelstaal, een wijdere bovenrand en extra hoog geplaatste grepen. Dankzij de glazen deksel kan je het kookproces makkelijk in de gaten houden. Deze serie won dankzij het mooie en functionele ontwerp al drie internationale design awards.

  Over het merk BKBK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

  399,0 248,99


  Titel: BK Q-linair Master Glas Pannenset - 5-delig - Veil
  Prijs: € 248,99
  Productcode: 9200000002757689


   

Met drie internationale design awards is de BK Q-linair Master Glas 5-delige Pannenset de master van de BK series. Deze hoge pannen zijn zeer geschikt voor het maken van porties voor grote groepen. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top