Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

AEG LX9-3-MG - Stofzuiger zonder zak


 • AEG LX9-3-MG - Stofzuiger zonder zak
  AEG LX9-3-MG - Stofzuiger zonder zak De AEG LX9-3-MG is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht en beschikt over een HEPA 13-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert. De LX9-3-MG is daardoor erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Het gewicht van 5,56 kg is voor een stofzuiger niet extreem licht, maar je tilt hem nog steeds relatief eenvoudig op. De AEGLX9-3-MG heeft een snoerlengte van 9 m; prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. Productvoordelen van de AEG LX9-3-MG: ✅ Extra groot stofreservoir van 1,6 liter. ✅ Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 13-filter. ✅ Erg sterke zuigkracht op harde vloeren. ✅ Sterke zuigkracht op zachte vloeren. Goed om te weten: ℹ Als de stofzuiger zich vastzuigt aan de vloer, kan je de handmatig de zuigkracht terugdraaien om dit te voorkomen. De AEG LX9-3-MG - stofzuiger zonder zak wordt standaard geleverd met: Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. 3 in 1 Nozzle die gebruikt kan worden als:
  - Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
  - Meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.
  - Plumeaubosrtel voor het stofzuigen van plinten, kasten en kwetsbare items. Wat maakt de AEG LX9-3-MG - Stofzuiger zonder zak bijzonder: Duurzame prestaties Het revolutionaire 3D-filter vormt een cruciaal onderdeel van het 7-fasen filtersysteem en zorgt voor superieure reinigingsprestaties met een minimaal verlies aan zuigkracht. Verzegeld filtersyteem Het filtersysteem in 7 stappen staat garant voor een geavanceerde fijnstof-filtering en zorgt ervoor dat er uitsluitend gezuiverde lucht wordt uitgeblazen. Het exclusieve filter gaat een leven lang mee en hoeft dus nooit te worden vervangen - eengeruststellende gedachte. Moeiteloos onderhoud Het intuïtieve systeem voor het legen van het stofreservoir en het gemakkelijk bereikbare filter maken onderhoud snel en gebruiksvriendelijk. Easy-roll wielen Dankzij de extra grote wielen en een goede wendbaarheid, volgt de LX 9 u zonder horten of stoten soepel door het hele huis.

  190,73


  Titel: AEG LX9-3-MG - Stofzuiger zonder zak
  Prijs: € 190,73
  Productcode: 9200000107587534


   

De AEG LX9-3-MG is een stofzuiger zonder zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht en beschikt over een HEPA 13-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert. De LX9-3-MG is daa....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top