AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Beko WCV6711BC - Wasmachine - Voorlader - 6kg - Wi


 • Beko WCV6711BC - Wasmachine - Voorlader - 6kg - Wi
  Beko WCV6711BC - Wasmachine - Voorlader - 6kg - Wi Deze Beko wasmachine heeft een trommel die tot 6kg wasgoed tegelijk kan schoonmaken en heeft 15 speciale wasprogramma's voor u in petto. Voor elk soort was is er wel een.

  Naast de voordelige aanschafprijs bent u ook nog eens voordelig uit als het gaat om de energiekosten. Dankzij het A+++ label werkt u mee aan een goed milieu.

  Een handig technisch snufje is dat de machine de waslading op grootte en type controleert. Dankzij het automatisch watercontrole systeem, wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast voor een optimaal resultaat.

  Met de centrifugeersnelheid van maximaal 1400 toeren per minuut heeft u een perfect droge was zonder dat deze extreem gekreukt uit het apparaat wordt gehaald.

  Aan de veiligheid is ook gedacht. De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen. Evenals de overloopbeveiliging, Nood waterafvoerslang, Ouderlijk toezicht en Onbalans controle.

  358


  Titel: Beko WCV6711BC - Wasmachine - Voorlader - 6kg - Wi
  Prijs: € 358,00
  Productcode: 9200000088611343


   

Deze Beko wasmachine heeft een trommel die tot 6kg wasgoed tegelijk kan schoonmaken en heeft 15 speciale wasprogramma's voor u in petto. Voor elk soort was is er wel een.

Naast de voordelige aanschafprijs bent u ook nog eens voordelig uit als het....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top