Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch PST 650 Decoupeerzaag - 500 W - Met kunststo


 • Bosch PST 650 Decoupeerzaag - 500 W - Met kunststo
  Bosch PST 650 Decoupeerzaag - 500 W - Met kunststo Zagen is eenvoudig met deze gemakkelijk te hanteren, lichte en compacte decoupeerzaag. Zaag vol vertrouwen recht en in bochten dankzij minimale trillingen voor maximale controle bij elke klus. De PST 650 zaagt tot maximaal 65 mm diep in hout en zaagt ook aluminium, laminaat, parket, spaanplaat en een groot aantal verschillende soorten kunststof. Uitgerust met een SDS-systeem kunnen zaagbladen snel en gemakkelijk worden gewisseld.

  De decoupeerzaag is bestemd voor het zagen van uitsparingen in hout, kunststof, metaal, keramiekplaten en rubber. De machine is geschikt voor de kleinere zaagklussen zoals het zagen van decor- en profielwerk.

  De voordelen van het gereedschap: Licht en compact formaat voor eenvoudig hanteren Minimale trillingen zorgen voor controle en gemak tijdens het zagen Zaagdieptes tot maximaal 65 mm in verschillende materialen Met SDS kunnen zaagbladen snel en gemakkelijk zonder sleutel worden gewisseld voor efficiënt werken De belangrijkste specificaties van het gereedschap: Nominaal ingangsvermogen: 500 W Afgiftecapaciteit: 300 W Aantal zaagbewegingen onbelast: 3.100 min-1 Voetplaat: Staal Machinegewicht: 1,6 kg Zaagdiepte in hout: 65 mm Zaagdiepte in staal: 4 mm Bosch SDS Bosch Low Vibration Blaasluchtinstelling Softgrip Wat zit er in de verpakking? Bosch PST 650 Decoupeerzaag Kunststof koffer 1 decoupeerzaagblad voor hout (T 144 D) Tips & tricks
  Gebruik bij het bewerken van kleine of dunne werkstukken altijd een stabiele ondergrond of een zaagstation zoals de Bosch PLS 300.

  60,35


  Titel: Bosch PST 650 Decoupeerzaag - 500 W - Met kunststo
  Prijs: € 60,35
  Productcode: 9200000010643472


   

Zagen is eenvoudig met deze gemakkelijk te hanteren, lichte en compacte decoupeerzaag. Zaag vol vertrouwen recht en in bochten dankzij minimale trillingen voor maximale controle bij elke klus. De PST 650 zaagt tot maximaal 65 mm diep in hout en zaagt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top