Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TROTEC TWP 4025 E Dompelpomp-vuilwater - Waterpomp • TROTEC TWP 4025 E Dompelpomp-vuilwater - Waterpomp

  TROTEC TWP 4025 E Dompelpomp-vuilwater - Waterpomp TROTEC Pomp - Dompelpomp-vuilwater TWP 4025 E
  Krachtig en effectief - de ideale oplossing rondom huis en tuin
  Verontreinigd water in huis, tuin en bron moet zo snel mogelijk en effectief afgepompt worden - daarvoor is de door en door robuuste en krachtige vuilwater-dompelpomp TWP 4025 E heel geschikt. Ze transporteert water met tot 25 milimeter grote vuildeeltjes.
  Betrouwbaar pompt de vuilwater-dompelpomp TWP 4025 E met een opgenomen vermogen van 400 watt per uur tot 7.500 liter verontreinigd water tot een pomphoogte van 5 meter. Overstroomde kelders- en woonruimtes worden met haar hulp snel weer toegankelijk, bouw- en vuilwaterputten kunnen net zo effectief uitgepompt worden als vijvers, bassins of tanks. Het onttrekken van water uit meertjes, vijvers of rivieren voor grassproeiers of complexe bewateringssystemen kan dankzij haar grote pompcapaciteit snel en makkelijk. Vanzelfsprekend is de TWP 4025 dompelpomp ook geschikt voor het transporteren van schoon water.
  Robuuste en langlevige kwaliteit
  De TWP 4025 E is ook heel geschikt voor langdurig gebruik, want het apparaat heeft zowel een onderhoudsvrije motor als ook met een geintegreerde thermobeschermingsschakelaar bij oververhitting. Bovendien zorgen een hoogwaardige keramische glijdringdichting en een slijtagearme cylinder voor een extreme langlevigheid. De waterdicht gekapselte en slagvaste kunststofbehuizing van de TWP 4025 E is geschikt voor een gebruik onder water tot 5 meter duikdiepte. Reeds vanaf een waterstand van 90 mm kan de robuuste pomp gebruikt worden en met het pompen van het vuil water beginnen, daarna pompt het apparaat de restwaterstand op een afzuighoogte van 35 mm. Met een pomphoogte tot 5 meter kan de pomp, bij onder water staande kelders naar overstromingen het water in een hoger gelegen etage en daarmee uit het huis pompen.
  De TWP 4025 E combineert functionele veelvuldigheid met makkelijke handhaving
  De traploze instelbare zwemschakelaar van de TWP 4025 E biedt de keuze tussen een automatische stand en een handmatig continuebedrijf. Bij de automatische stand zorgt een voorgekozen pegelstand voor het in- en uitschakelen van het apparaat, waarbij bij de automatische stand de droogloopbescherming bij te lage waterstand de pomp automatisch stopt. Wordt de zwemschakelaar daarentegen horizontaal in de continue-stand vastgezet, werkt het apparaat in de permantentmodus. Universele aansluitingen voor 25 mm en 32 mm binnendiameter net als 1‘‘ / 1¼‘‘ und 1½‘‘ schroefdraadaansluitingen maken een koppeling van verdere slangen- en ook leidingverbindingen zonder problemen mogelijk. De hoekadapter laat zich in verschillende posities instellen, zodat de slangen en leidingen ook paralel met de grond kunnen verlopen. De stabiele ergonomische draaggreep maakt het gebruik van de compacte vuilwater-dompelpomp makkelijker en is ook als ophanging van het apparaat aan het meegeleverde nylontouw gedacht. Dankzij het 10 meter lange snoer is de pomp snel geinstalleerd en met het bevestigingstouw kan de pomp snel in het water naar beneden worden gelaten en naar wens weer naar boven.


  Merkkwaliteit plus prijsvoordeel
  Betrouwbaar, krachtig en geschikt voor de moeilijkste opgaves: Dat zijn de kwaliteitseigenschappen van de vuilwater-duikpompen van Trotec. Dankzij hun kracht kunnen ze zelfs extreme situaties aan. HighPerformance voor veeleisende klussen, want Trotec staat voor merkkwaliteit en professionele oplossingen met een heel goede prijs-kwaliteits-verhouding!
  Voordelen in de praktijk: * Krachtige 400 watt capaciteit voor het pompen tot 7.500 liter per uur op 5 meter diepte * Ideaal voor het onttrekken van water net als om- en uitpompen geschikt bijvoorbeeld voor zwembaden,kelderruimtes,regenvater,vijvers,kleine bouwputten, overstromingen * Voor moeiteloos afpompen van schoon- en vuilwater met tot 25 mm grote vuil- en zweefpartikels * Extreem langlevig door keramische glijdringdichting * Onderhoudsvrije motor met geintegreerde thermobeschermschakelaar bij overhitting * Automatisch in- en uitschakelen dankzij de zwemschakelaar afhankelijk van de waterstand * Droogloopbescherming in automatisch bedrijf * Fixeermogelijkheid van de zwemschakelaar voor het continue-bedrijf * IPX8 bescherming - beschermd tegen indringen van water bij duiken * Universele aansluiting voor flexibele aansluitmogelijkheden * Grote ergonomische draaggreep - geschikt voor bevestiging van het touw
  Slangen en leidingen met 25 / 32 mm binnendiameter net als 1‘‘ / 1¼‘‘ und 1½‘‘ schroefdraadaansluitingen kunnen flexibel met de pomp worden verbonden.
  Accesoires leveromvang De dompelpomp TWP 4025 E krijgt u als complete set met reduceeradapter, hoekadapter, 12 m lang nylontouw en 10 m lang snoer.
  39,95


  Titel: TROTEC TWP 4025 E Dompelpomp-vuilwater - Waterpomp
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9200000108716058


   

TROTEC Pomp - Dompelpomp-vuilwater TWP 4025 E
Krachtig en effectief - de ideale oplossing rondom huis en tuin
Verontreinigd water in huis, tuin en bron moet zo snel mogelijk en effectief afgepompt worden - daarvoor is de door en door robuu....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top