Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Weerstandbanden set van 5 Resistance Banden - Fitn


 • Weerstandbanden set van 5 Resistance Banden - Fitn
  Weerstandbanden set van 5 Resistance Banden - Fitn Thuis fit blijven met de db SKILLS weerstandsbanden set. Ideaal voor het squatten, trainen van de buikspieren, beenspieren, maar ook voor cardio, yoga, crossfit, krachttraining, pilates en fysiotherapie. Gebruik de weerstandsbanden thuis, op vakantie of binnenkort weer in de sportschool! 5 verschillende niveaus Afhankelijk van de kleur die je gebruikt, train je lichter of zwaarder. Zo bepaal jij zelf het weerstandsniveau. Probeer wat voor jou het beste aanvoelt en begin met een wat lichtere band. Zodra je het onder de knie hebt, kan je met een steeds zwaardere band gaan trainen.

  X-Light: 2,7 - 3,90 KG
  Light: 4,40 - 8 KG
  Medium: 6,10 - 10 KG
  Heavy: 6,20 - 12,2 KG
  X-Heavy: 7,7 - 14,6 KG Duurzame natuurlatex De weerstandsbanden worden van 100% natuurlatex van de beste kwaliteit gemaakt. Ze kunnen gemakkelijk tot drie maal hun normale lengte opgerekt worden zonder te scheuren. We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. De afmetingen van onze weerstandsbanden zijn 30cm x 5cm en kunnen tot wel 3 keer de normale lengte worden uitgerekt zonder te scheuren! De set wordt gebruikt door beginners, gevorderde, professionals, atleten, fysiotherapeuten, mensen met een blessure en nog vele meer!

  14,95


  Titel: Weerstandbanden set van 5 Resistance Banden - Fitn
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000103596288


   

Thuis fit blijven met de db SKILLS weerstandsbanden set. Ideaal voor het squatten, trainen van de buikspieren, beenspieren, maar ook voor cardio, yoga, crossfit, krachttraining, pilates en fysiotherapie. Gebruik de weerstandsbanden thuis, op vaka....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top