Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Transparant Mondkapje - Hygiënisch mondmasker - Ge


 • Transparant Mondkapje - Hygiënisch mondmasker - Ge
  Transparant Mondkapje - Hygiënisch mondmasker - Ge Product naam : Transparant Mondkapje - Hygiënisch mondmasker - Faceshield - Herbruikbaar Dit is een hygiënisch mondscherm, kan gebruikt worden in situatie waarbij het gezicht van personeel naar de klant zichtbaar moet blijven en toch vanwege hygiënisch reden de mond afschermt.

  Zoals we weten tijdens het spreken spatten uit de mond duizenden super kleine mondvloeistof druppels (aerosols).
  Als personeel voedsel aan het voorbereiden is of gerechten vast houden in de handen en tegelijk praat dan daalt deze mondvloeistof druppels neer op het eten. We kennen genoeg van zulke situatie : bij een bekend fastfood brood zaak wordt een belegde brood voor de ogen en op wens van de klanten klaar gemaakt. Tijdens het klaar maken spreekt de personeel tegen de klant wat hij op de brood wilt hebben. In zo'n situatie spatten de mondvloeistof druppels op het eten van de klant.
  Of als een bediening personeel met twee handen vol gerechten vast houdt voor de hele tafel en dan vraagt welke gerecht voor wie is. Ook in zo'n situatie spatten mond vloeistofdruppels op de gerechten. Zeer onsmakelijk situaties, of nog erger zeer onhygiënisch gerechten.

  Voor zulke situatie is dit mondscherm ontworpen om te gebruiken.

  Materiaal: PET/PP
  Maat: 14*10 cm
  Kleur : transparant
  Gebruik bij : restaurant, bakkerij, hotel, snackbar, viswinkel, fastfood restaurant, pizzeria, shoarma zaak, beauty salon, voedselverwerkende industrie enz.
  Kenmerk : anti condensatie, ergonomisch ontworpen, klantvriendelijk in gebruik, mond (lach) is voor klant zichtbaar, herbruikbaar, licht, makkelijk en langdurig te dragen.
  Verpakking : 10 stuks, per stuk in een plastic zakje

  Let Op :
  a) Voor het gebruik, eerst de bescherm folie aan de binnenkant van het doorzichtig schermpje weghalen. Deze folie beschermt de anti condensatie laag. Voor het gebruik dient deze folie laag weg te nemen, anders functioneert de anti condensatie niet.
  b) Deze mondscherm kan uit elkaar gehaald worden om schoon te maken. Daardoor kan het meerdere keren gebruikt worden. Het product bestaat uit drie delen : 1) doorzichtig anti condensatie scherm met bescherm folie aan het binnenkant, 2) wit plastic beugel, 3) twee verstelbare elastische lussen.
  c) Mocht na enkele keren wassen de anti condensatie niet goed meer werken, dan is het schermpje aan vervanging toe.

  Let op: het betreft een verseald hygiëne-artikel dat na opening niet meer retour kan worden genomen.

  Het betreft geen goedgekeurd masker om je persoonlijk tegen het coronavirus te beschermen zoals medisch goedgekeurde gezichtsmaskers

  1,01


  Titel: Transparant Mondkapje - Hygiënisch mondmasker - Ge
  Prijs: € 1,01
  Productcode: 9300000005864077


   

Product naam : Transparant Mondkapje - Hygiënisch mondmasker - Faceshield - Herbruikbaar Dit is een hygiënisch mondscherm, kan gebruikt worden in situatie waarbij het gezicht van personeel naar de klant zichtbaar moet blijven en toch vanwege hygiën....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top