Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Grandmix - Earth, Wind & Fire


 • Grandmix - Earth, Wind & Fire
  Grandmix - Earth, Wind & Fire In augustus 1970 tekende Maurice White het contract voor Earth Wind & Fire, snel gevolgd door de eerste single en het eerste, gelijknamige album in 1971. De rest is geschiedenis, de band werd een van de succesvolste en invloedrijkste ooit die met hun mix van R&B, soul, funk, jazz, disco, pop, rock, dance, Latin, Afro pop en hun spectaculaire liveoptredens de zwarte muziek blijvend heeft veranderd.
  Om dit 50 jarig jubileum te vieren en ter nagedachtenis van “maestro” Maurice White heeft meestermixer Ben Liebrand een speciale Grandmix gemaakt met alle EWF hoogtepunten zoals “Fantasy”, “September”, “Boogie Wonderland” en “Let’s Groove” aangevuld met materiaal van de meest recente albums en artiesten waar de band op enigerlei wijze nauw bij betrokken was en waarin de sound van EW&F duidelijk hoorbaar is zoals bij The Emotions, Deniece Williams, Deodato en Ramsey Lewis (waarvoor Maurice White ooit drummer was geweest) en de solo hits van Philip Bailey en Maurice White.

  16,99


  Titel: Grandmix - Earth, Wind & Fire
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9300000006553399


   

In augustus 1970 tekende Maurice White het contract voor Earth Wind & Fire, snel gevolgd door de eerste single en het eerste, gelijknamige album in 1971. De rest is geschiedenis, de band werd een van de succesvolste en invloedrijkste ooit die met hun....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top