Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Windows 10 PROFESSIONAL


 • Windows 10 PROFESSIONAL
  Windows 10 PROFESSIONAL LET OP: Dit product is alleen te activeren voor een Windows 10 pro computer en kan niet worden gebruikt als een upgrade key van bijvoorbeeld Windows 8 naar Windows 10 pro!!

  Windows 10 Pro - wat krijg je? Alle functies van Windows 10 Home, plus belangrijke zakelijke functionaliteit voor codering, extern inloggen, het aanmaken van virtuele machines en meer. Deze versie van Windows 10 pro betreft een zogenaamde OEM versie. Je kunt hiermee een nieuwe installatie van windows 10 pro activeren. Zakelijke pasvorm: Aansluiting bij je domein. Je kunt verbinding tot stand brengen met het domein van je bedrijf of school of met Azure Active Directory voor het gebruik van netwerkbestanden, servers, printers en meer. Verbeterde codering: Voeg extra beveiliging toe met BitLocker om te helpen bij het beveiligen van je gegevens met codering en beveiligingsbeheer. Extern inloggen. Met Windows 10 log je in bij Extern bureaublad voor aanmelding bij en gebruik van je Pro-pc terwijl je thuis of onderweg bent. Virtuele machines. Creëer en run virtuele machines met Hyper-V, zodat je meer dan één besturingssysteem tegelijkertijd op dezelfde pc kunt uitvoeren. Je apps in de Store. Met Windows 10 maak je je eigen privé-appgedeelte in de Windows Store aan voor handige toegang tot bedrijfstoepassingen

  Welke functies zijn nieuw in Windows 10 Pro?
  Behalve dat Windows 10 Pro er optisch anders uitziet (foto's en video's onder dit artikel) dan zijn voorganger zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd: Cortana : virtual assistent om het systeem te bedienen Microsoft Edge : dit is de nieuwe internet browser van Windows (vervanger van Internet Explorer) Gezicht- en vingerafdrukherkenning (voor apparaten welke deze technieken ondersteunen) Continuum : Tablet-mode voor touch apparaten. Windows Holographic : applicatieplatform ontwikkeld voor de HoloLens – Databril (virtual reality bril)

  47,99


  Titel: Windows 10 PROFESSIONAL
  Prijs: € 47,99
  Productcode: 9300000008541031


   

LET OP: Dit product is alleen te activeren voor een Windows 10 pro computer en kan niet worden gebruikt als een upgrade key van bijvoorbeeld Windows 8 naar Windows 10 pro!!

Windows 10 Pro - wat krijg je? Alle functies van Windows 10 Home, plus ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top