Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

WBTT® - Infrarood voorhoofd thermometer lichaam


 • WBTT® - Infrarood voorhoofd thermometer lichaam
  WBTT® - Infrarood voorhoofd thermometer lichaam *Inclusief Nederlandse opstart handleiding en Batterijen voor extra gebruiksgemak*
  Met deze WBTT® professionele infrarood voorhoofd thermometer upgrade 2020 heb je binnen enkele seconden de lichaamstemperatuur van jou of je dierbare gemeten. Ook als oorthermometer te gebruiken door de thermometer tegen het oor te houden. De thermometer hoeft niet in het oor en is daardoor hygiënischer. Deze lichaamsthermometer is FDA gekeurd wat wilt zeggen dat de metingen uiterst veilig en betrouwbaar zijn.
  Voordelen van deze voorhoofd thermometer Lichaam:
  Eenvoudig in gebruik. Snelle en accurate meting. Koortsthermometer met ingebouwd geheugen voor 32 metingen. FDA goedgekeurd Inclusief batterijen 3 achtergrond kleuren - Groen=goed Oranje=Verhoging Rood=Koorts (schakel indien nodig de huisarts in). WBTT® staat als merk geregistreerd in het Merkenregister van het BOIP. Wij zijn een officiële verkoper van infrarood thermometers en hebben dan ook verschillende soorten thermometers.

  Let op voor (merkloze) imitatie artikelen, hiervan kan de kwalitiet niet worden gewaarborgd.

  Thermometer functie instellen, voorhoofd ( thermometer lichaam ) of omgevingstemperatuur:
  met de plus knop ([+]) kiest u welke functie u wilt gebruiken, het smiley icoontje geeft aan dat u de lichaamstemperatuur meet en het huis icoontje geeft aan dat u de omgevingstemperatuur (of objecten) meet. Voor gebruik als koortsthermometer en het meten van uw lichaamstemperatuur drukt u op “SCAN”. Hou de thermometer 2-10 cm van uw voorhoofd af en druk op SCAN; na 1 seconde geeft de thermometer uw lichaamstemperatuur weer. Is de lichaamstemperatuur normaal? Dan blijft het scherm groen, bij verhoging wordt het scherm oranje en bij rood heeft u koorts. De pieptoon klinkt 1 keer bij een juiste temperatuur en 2 keer bij een afwijkende temperatuur (te hoog of te laag). Schakel indien nodig een arts in. Hou de [+] knop een aantal seconden ingedrukt om het koortsalarm aan of uit te zetten. Hou in standby modus het [-] knopje 2 seconden ingedrukt om het geheugen van de laatste 32 metingen te bekijken. Klik kort op het [-] knopje om te wisselen tussen Celsius en Fahrenheit. Voor een meting van objecttemperatuur drukt u op “SCAN” op een afstand van 2-10 cm van het object.

  34,75


  Titel: WBTT® - Infrarood voorhoofd thermometer lichaam
  Prijs: € 34,75
  Productcode: 9300000002719569


   

*Inclusief Nederlandse opstart handleiding en Batterijen voor extra gebruiksgemak*
Met deze WBTT® professionele infrarood voorhoofd thermometer upgrade 2020 heb je binnen enkele seconden de lichaamstemperatuur van jou of je dierbare gemeten. Ook a....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top