Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Maxi Cosi E-Safety Smart Kussen Black


 • Maxi Cosi E-Safety Smart Kussen Black
  Maxi Cosi E-Safety Smart Kussen Black Je wilt niet dat het gebeurt, maar er zijn elk jaar ouders zoals jij die het overkomt. Ze laten hun kind onopzettelijk achter in de auto en de ellende is niet te overzien. Dit is nu gelukkig heel eenvoudig te voorkomen met het slimme Maxi-Cosi e-Safety kussen. Installeren Of je nu op zoek bent naar een autostoelalarm voor je baby, peuter of kind, onze Maxi-Cosi e-Safety is een autostoelkussen die past in de meeste Maxi-Cosi autostoeltjes en die beschermt tegen het onopzettelijk vergeten van een kind. Het slimme kussen detecteert wanneer je kleintje in het autostoeltje zit en stuurt een alarmmelding naar je smartphone wanneer je je op meer dan twintig meter afstand bevindt.

  Ontdek hoe je samen met e-Safety kunt ontdekken hoe je je autostoeltje slim kunt maken:
  1. Smart-autostoeltje Om e-Safety te installeren, plaats je simpelweg het slimme kussen in het autostoeltje. Zorg ervoor dat e-Safety je kleintje detecteert wanneer je het slimme kussen voor de eerste keer gebruikt. In het geval dat je autostoeltje een zitverkleiner heeft en e-Safety daaronder wordt geplaatst, kan dat van invloed zijn op de accuratie van de druksensoren. Zorg er daarom voor dat je het slimme kussen altijd plaatst bovenop de zitverkleiner, om ervoor te zorgen dat je kleintje correct wordt gedetecteerd.

  2. Verbonden met de smartphone Download de bijbehorende Maxi-Cosi e-Safety app op je smartphone. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is beschikbaar in diverse talen. Wist jij dat er tot wel vier slimme Maxi-Cosi e-Safety kussens aan de app kunnen worden gekoppeld? Op die manier kan e-Safety worden gebruikt voor het hele gezin.

  3. Alarmmelding Heb je je kleintje per ongeluk achtergelaten in de auto? e-Safety merkt wanneer je je te ver weg van de auto bevindt. Wanneer je je op meer dan twintig meter afstand bevindt, stuurt de app een alarmmelding naar je smartphone. Op deze manier kun je onmiddellijk actie ondernemen. Bij Maxi-Cosi raden we ouders aan deze functie te testen wanneer ze e-Safety voor het eerst gebruiken, om er zeker van te zijn dat de alarmfunctie werkt wanneer het nodig is.

  4. GPS-locatiedeling No response within sixty seconds? In dat geval wordt de juiste GPS-locatie van je kind gedeeld met maximaal twee contactpersonen. Deze noodcontacten kunnen worden toegevoegd aan de e-Safety app door ouders zelf, zodat ze precies weten wie er op de hoogte wordt gebracht. Veiligheid Bij Maxi-Cosi begrijpen we dat jonge ouders het overzicht zo nu en dan kwijtraken en dat iedereen kan vergeten dat een kind nog in de auto zit. Daarom gaan we verder dan het verzorgen van noodoplossingen en helpen we je als ouder om het allerergste te voorkomen. Ons slimme e-Safety-kussen is ontwikkeld en getest om te voorkomen dat kinderen onopzettelijk worden achtergelaten in de auto. We bieden proactieve ondersteuning om de kans op menselijke fouten te beperken, het welzijn van het kind te verbeteren en ouders een veiliger gevoel te geven. Deze oplossingen kunnen echter nooit worden gezien als vervanging van oplettende ouders. Voor intelligente autostoeltjes De Maxi-Cosi e-Safety maakt je autostoeltje slim en zorgt dat je kleintje veilig is. e-Safety is een accessoire voor autostoeltjes dat ouders herinnert aan hun kinderen als ze op pad gaan met de auto. Dit slimme kussen voor autostoeltjes detecteert kinderen vanaf 2,5 kg en is te gebruiken tot en met hun zesde verjaardag. Er wordt een alarmmelding naar je telefoon verstuurd als je kindje zonder toezicht achterblijft in de auto. Geen directe reactie? De locatie van je kind wordt in dat geval gedeeld met een contactpersoon die direct kan ingrijpen. Afneembare hoes Ons slimme e-Safety-kussen kan dagelijks worden gebruikt gedurende meerdere jaren, en dan wil je het af en toe wel schoonmaken. Gelukkig is de bedekking machinewasbaar (30 °C) en dus eenvoudig schoon te maken. Verwijder eenvoudigweg de hoes en vergeet niet de vulling met sensor te verwijderen voordat je gaat wassen!

  79


  Titel: Maxi Cosi E-Safety Smart Kussen Black
  Prijs: € 79,00
  Productcode: 9300000007778907


   

Je wilt niet dat het gebeurt, maar er zijn elk jaar ouders zoals jij die het overkomt. Ze laten hun kind onopzettelijk achter in de auto en de ellende is niet te overzien. Dit is nu gelukkig heel eenvoudig te voorkomen met het slimme Maxi-Cosi e-Safe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top