0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Kobo Aura - Zwart - e-reader • Kobo Aura - Zwart - e-reader

  Kobo Aura - Zwart - e-reader Een elegante leeservaring.
  Het prachtige 6 inch ClarityScreen van de Kobo Aura en een rand-tot-rand, niet-glanzend Pearl e-ink-scherm met een hoge resolutie biedt een leeservaring zoals die van een gedrukt boek, zelfs in direct zonlicht of in het donker. De nieuwste e-ink-technologie zorgt ervoor dat je moeiteloos bladzijden kunt omslaan zonder vervelend knipperen van het scherm. Omdat je nu ook kunt inzoomen, is elk klein detail zichtbaar wanneer je PDF's bekijkt en bepaalde ebooks leest. Ook kun je de lettergrootte met één simpele knijpbeweging aanpassen.


  De ultieme leesbaarheid.
  Kobo e-readers zijn met zorg vervaardigd voor een superieure leeservaring. Het niet-glanzende e-ink-scherm met hoge resolutie leest hetzelfde als een gedrukt boek - zelfs in direct zonlicht zodat je ogen niet snel vermoeid raken - en voorkomt zo geïrriteerde ogen, zodat je altijd door kunt blijven lezen. De Kobo Aura is voorzien van ComfortLight, de meest gelijke schermverlichting. De helderheidsinstellingen kun je met één enkele beweging aanpassen om de schermverlichting zo in te stellen dat hij comfortabel is voor jou.


  Eenvoudig mee te nemen.
  De Kobo Aura is gemaakt om overal mee naar toe te nemen. Het handzame design en het lage gewicht van 174 gram maken de Kobo Aura de lichtste telg in de Kobo e-reader-familie. Nooit meer slepen met een grote stapel boeken, want met 4 GB geheugencapaciteit kun je tot 3.000 ebooks opslaan. Als je dit nog niet genoeg vindt, kun je het geheugen uitbreiden met een MicroSD-kaart van maximaal 32 GB. De Kobo Aura is ook nog eens energiezuinig, want met een opgeladen batterij kun je tot 2 maanden lezen, zonder tussentijds opladen!


  Verbinden en gaan.
  De Kobo Aura is volledig uitgerust met ingebouwde Wi-Fi, waardoor je onderweg altijd verbinding kunt maken door met je bol.com-account in te loggen om te winkelen. Daarnaast kan je de e-reader ook aansluiten via de computer: je kunt direct vanaf jouw e-reader verbinding maken, syncen en zelfs ebooks kopen. Makkelijk!

  Meer dan alleen lezen
  Reading Life™ helpt je om nog meer uit je ebooks te halen door extra informatie te geven. Daarnaast kan je je eigen leesstatistieken bijhouden. Door het gebruik van de leesstatistieken kan je precies zien hoe lang een hoofdstuk of het volledige ebook nog duurt. Het maken van notities, het markeren van teksten, zoeken binnen het ebook en het delen van teksten via facebook gaat gemakkelijk en snel. Door het gebruik van woordenboeken kan je makkelijk en snel de betekenis van een woord opzoeken. Mocht je na het lezen zin hebben in een potje schaak of sudoku dan is zelfs dat mogelijk op deze e-reader.

  Kenmerken van de Kobo Aura
  Schermgrootte: 6 inch (15,2 cm)
  Schermresolutie: 1024 x 758 pixels
  Afmetingen (b x h x d): 150 x 114 x 8.1 mm
  Gewicht: 174 gram
  Opslagcapaciteit: 4 gb (tot 3.000 boeken)
  Batterij-capaciteit: 2 maanden
  Bestandsformaten: EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, TXT, HTML, XHTML, RTF, CBZ, CBR

  Kobo Aura in de media:
  “De Aura is een ware traktatie voor de gepassioneerde lezer.” – Hardware.info

  "Je gaat er zo'n spijt van krijgen dat je die Kindle gekocht hebt" – Wired Magazine

  79


  Titel: Kobo Aura - Zwart - e-reader
  Prijs: € 79,00
  Productcode: 9200000032298297


   

Een elegante leeservaring.
Het prachtige 6 inch ClarityScreen van de Kobo Aura en een rand-tot-rand, niet-glanzend Pearl e-ink-scherm met een hoge resolutie biedt een leeservaring zoals die van een gedrukt boek, zelfs in direct zonlicht of in het do....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top