0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Nieuw Model Vliegen Verjager voor op Tafel - Anti


 • Nieuw Model Vliegen Verjager voor op Tafel - Anti
  Nieuw Model Vliegen Verjager voor op Tafel - Anti Je herkent het vast wel; het is prachtig weer en dus besluit je eens lekker buiten van je maaltijd te gaan genieten. Maar helaas wordt het plezier flink verstoort door die irritante vliegen die op je eten willen gaan zitten. Heel onsmakelijk én onhygiënisch. Maar wat kun je er tegen doen? Dood slaan heeft geen zin want buiten zijn ze met teveel en dus wapper je ze maar constant weg met je handen. Niet echt wat je noemt lekker ontspannen eten op deze manier.
  Maar gelukkig is er nu een perfecte oplossing met deze nieuwe ecologische automatsiche vliegenverjager!

  De Vliegen Verjager is compleet geluidloos. Het eventueel aanraken van de vleugels is geheel veilig vanwege de “soft touch” stop en het zachte materiaal, dus ook geschikt voor kinderen. De Vliegen Verjager beschikt over een duurzame motor die circa 40 uur kan ronddraaien op 2 AA batterijen. Daarnaast milieuvriendelijk en certificeerd met CE keurmerk. Hoe werkt het? De vliegenverjager plaats je op de tafel. Het apparaat heeft 2 roterende bladen die snel bewegen. De bladen zijn aan de uiteinden voorzien van holografische en reflecterende punten die door vliegen als bedreigend worden ervaren waardoor ze ver uit de buurt blijven. Het apparaat is ongevaarlijk, je kunt probleemloos en gevoelloos de bladen aanraken. De machine stopt dan gelijk.

  17,5


  Titel: Nieuw Model Vliegen Verjager voor op Tafel - Anti
  Prijs: € 17,50
  Productcode: 9300000007423775


   

Je herkent het vast wel; het is prachtig weer en dus besluit je eens lekker buiten van je maaltijd te gaan genieten. Maar helaas wordt het plezier flink verstoort door die irritante vliegen die op je eten willen gaan zitten. Heel onsmakelijk én onhy....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top