Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Bestrijder


 • 4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Bestrijder
  4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Bestrijder De Rostem® Ultrasone Ongedierte verjager is een uitstekende en diervriendelijke manier om van alle lastpakken in je huis af te zijn. Op dit moment is er in Nederland en heel Europa een plaag aan muizen. Dankzij de ultrasone ongedierte verjager kan jij zeggen dat jij er geen last meer van hebt! Werking De Ultrasone Ongedierte Verjager is dier vriendelijk. Het verjaagd ze je huis uit, de ongedierte zullen geen interesse meer hebben om zich nog in jou huis of bedrijf te bevinden. Daarnaast zal je huisdier hier niks van merken, want honden, katten e.d zullen de signalen niet opvangen. Dit product komt in een 4-pack, dus 4 stuks. Je kunt in elke kamer eentje aansluiten. Plaats de verjager ongeveer 30CM boven de grond, verticaal. Een blauw lampje zal branden, en ultrasonische signalen uitstralen waar insecten en muizen niet tegen kunnen. Op welke dieren werkt het? Dit product is geschikt voor onder anderen: Muizen en ratten Spinnen Vliegen Kakkerlakken Overige insecten en dieren die in de categorie ongedierte vallen Wanneer niet gebruiken?
  Indien in het bezit van de volgende huisdier(en):
  Knaagdieren Hamsters Cavias Konijnen Vogels (papegaaien, kanaries etc) Kenmerken: ✔ Extra lange stekker: Overige aanbieders hebben een te kleine stekker waardoor het niet past in je stopcontact of er uit valt. Die van ons is extra lang en stevig! ✔ Verjaagt klein ongedierte en insecten ✔ Ultrasone techniek ✔ Veilig voor huisdieren, zonder giftige stoffen ✔ Geschikt voor een oppervlakte van 80 tot 120 m2 ✔ Eenvoudig aan te sluiten in het stopcontact ✔ Nieuw ontwerp ook beschikbaar voor diepe geaarde stopcontacten Voordelen: Zeer kwalitatief Mooie design Geschikt voor alle kamers binnen het huis 100% Niet-goed-geld-terug garantie. Zeg maar dag tegen de plaagdieren!

  24,95


  Titel: 4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Bestrijder
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000124565801


   

De Rostem® Ultrasone Ongedierte verjager is een uitstekende en diervriendelijke manier om van alle lastpakken in je huis af te zijn. Op dit moment is er in Nederland en heel Europa een plaag aan muizen. Dankzij de ultrasone ongedierte verjager kan j....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top