Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Verjager -


 • 4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Verjager -
  4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Verjager - Wil je af zijn van ongedierte zoals muizen, spinnen, vliegen en andere ongedierten? Gebruik dan de ROSTEM 4-Pack Ultrasonische ongedierte verjager! Diervriendelijk, effectief en doelgericht!

  Diervriendelijke manier om ongedierte te verjagen
  De ROSTEM ultrasone ongedierte verjager helpt je bij het afweren van ongedierte in je woning of bedrijf. Dankzij de super scherpe ultrasone geluidsgolven die mensen niet kunnen horen worden de beestjes uit hun nest gedreven en op een zo diervriendelijk mogelijk manier verjaagd. Doordat zij last krijgen van de ultrasone geluidsgolven willen zij niets liever dan zo snel mogelijk vluchten. Muizen, insecten en andere ongedierte zullen vluchten en niet meer terug komen. Op welke dieren werkt het? Dit product is geschikt voor onder anderen: Muizen en ratten Spinnen Vliegen Kakkerlakken Overige insecten en dieren die in de categorie ongedierte vallen
  Werkwijze & installatie Plaats in ieder kamer één apparaat. Om te beginnen bij de bron van het ongedierte (bijvoorbeeld keuken, kelder of zolder). Wil je muizen en knaagdieren verjagen? Plaats de verjager dan op circa 30 CM hoogte van de grond af. Indien je insecten wilt verjagen, plaats dan het liefst minimaal 60 CM van de grond.

  Plaats in ieder kamer één apparaat. Tot maximaal 120m2 aan ruimte kunnen de golven zich verspreiden. Plaats niet achter objecten zoals bank, kast of gordijnen. Dit zal de golven weerkaatsen. Plaats met het blauwe lampje direct in de richting van de gewenste ruimte. Een blauw indicatielampje zal gaan branden, dit geeft aan dat het in werking is gesteld. Bij voorkeur plaatsen bij in- en uitgangen, keuken en woonkamer. Heb je niet genoeg aan 4 apparaten? Bestel dan een tweede setje om zoveel mogelijk signaal af te geven en ruimte te dekken.
  Tijdsbestek resultaat
  De eerste 2 a 3 dagen worden de ongedierte actiever en nieuwsgierig. Willen weten waar de geluid vandaan komt en proberen zich te verplaatsen naar plekken waar het geluid niet te horen is. De eerste 1 a 2 weken zul je aanzienlijk minder ongedierte treffen. Doordat zij geen betere plek in jouw huis kunnen vinden waar ook voedsel te vinden is. Na 2 a 3 weken zullen de overgebleven ongedierte nog minder worden, indien ze niet helemaal verdwenen zijn. Vanaf week 4 zullen ze toch echt weg moeten zijn. Het kan in sommige situaties en woningen verschillen. Denk hierbij aan de ouderdom van het pand met meer in- en uitgangen en gaten in het pand.
  Sneller resultaat behalen? De ultrasone verjager werkt als een hulpmiddel. Door zelf bijvoorbeeld een steentje bij te dragen door geen vuil- en etensresten achter te laten en het huis schoon te houden voorkom je dat het langer duurt om de ongedierte te verjagen.

  Wil je zo snel mogelijk resultaat en af zijn van bijvoorbeeld muizen? Houd dan de leefomgeving schoon en vrij van etensresten en afval. Hierdoor word in combinatie met de ultrasone verjager jouw huis 100% vrij van ongedierte omdat er simpelweg niets meer te zoeken valt voor het ongedierte. Niet gebruiken indien in het bezit van de volgende huisdieren Knaagdieren Hamsters Cavias Konijnen Vogels (papegaaien, kanaries etc) Deze huisdieren kunnen dezelfde frequentie als de ultrasone verjager uitstraalt horen. Het is daarom dus afgeraden om het te gebruiken indien in het bezit van de bovenstaande huisdieren.

  De ROSTEM ultrasone verjager:
  ▶️ Verjaagt klein ongedierte en insecten
  ▶️ Extra lange stekker: past precies in de stopcontact en zit stevig
  ▶️ Veilig voor huisdieren, zonder giftige stoffen
  ▶️ Ultrasone techniek
  ▶️ Geschikt voor een oppervlakte van 80 tot 120 m2
  ▶️ Eenvoudig aan te sluiten in het stopcontact
  ▶️ Nieuw ontwerp ook beschikbaar voor diepe geaarde stopcontacten

  Specificaties:
  ✔Merk: ROSTEM
  ✔Ultrasone geluid: 22-65KHz
  ✔Wattage: 3-5W
  ✔Stroom: AC90v-250V 50-60Hz
  ✔Kleur: Wit
  ✔80-120M² bereik per ruimte
  ✔Extra lange stekker
  ✔1 jaar garantie
  ✔Gifvrij ongedierte verjagen
  ✔Onschadelijk voor mens


  Inhoud Verpakking:
  4x ROSTEM ultrasone ongedierte verjager
  1x Nederlands- en Engelstalig handleiding


  21,95 21,95


  Titel: 4-Pack Rostem® Ultrasonische Ongedierte Verjager -
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9200000124565801


   

Wil je af zijn van ongedierte zoals muizen, spinnen, vliegen en andere ongedierten? Gebruik dan de ROSTEM 4-Pack Ultrasonische ongedierte verjager! Diervriendelijk, effectief en doelgericht!

Diervriendelijke manier om ongedierte te verjagen
....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top