Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BOSVELLI A400 Posture Corrector - One Size - Met


 • BOSVELLI A400 Posture Corrector - One Size - Met
  BOSVELLI A400 Posture Corrector - One Size - Met Verminder rugpijn en verbeter uw postuur met BOSVELLI® rug corrector.

  Met BOSVELLI® Posture Corrector kan je heel eenvoudig een slechte houding verbeteren, nek- & rugpijn verlichten en meer zelfvertrouwen krijgen door rechtop te staan en te zitten.

  Terwijl veel andere rug banden niet comfortabel zijn en vaak onder de armen snijden, is BOSVELLI® rugbrace houding correctie speciaal ontworpen voor hele dag comfort.

  BOSVELLI® Houding Corrector is speciaal ontworpen om te gebruiken bij verschillende sportactiviteiten namelijk tijdens joggen, yoga en ook wanneer je een wedstrijdje voetbal moet spelen.

  Redenen om te kiezen voor de BOSVELLI® A400 Posture corrector:

  Verbeterd uw houding Ergonomisch ontwerp GRATIS 2 x okselpads om irritatie voorkomen One-size Kan discreet gedragen worden onder kleding. Premium kwaliteit Volledig verstelbaar en afgewerkt met zachte binnenzijde - comfortabel & gemakkelijk te dragen Geschikt voor mannen en vrouwen Corrigeert slechte houding
  RUG & SCHOUDERS HOUDING CORRECTOR & PIJNVERLICHTING:
  Goed voor langdurig zitten achter een computer, pijnverlichting van rug en schouders. Deze rugbrace werkt en kan uw wervelkolom op de juiste manier uitlijnen en de algehele gezondheid en houding van uw wervelkolom verbeteren.

  GEZOND EN VERBETERDE HOUDING:
  Een goede houding is gezond en sexy voor mannen en vrouwen. Gebaseerd op een ergonomisch ontwerp, stelt deze houdingsbrace u in staat om een ​​rechte rug te ontwikkelen en uw schouders, nek en rug te versterken.

  VERSTELBARE HOUDINGSSTEUN:
  Universeel formaat. Het correctorrugpaar heeft verstelbare banden die geschikt zijn voor tieners en volwassenen, mannen en vrouwen met een borstomtrek van 25 "- 43".

  ONZICHTBAAR EN ONDETECTEERBAAR ONDER KLEDING:
  Het latexvrije verstelbare ontwerp is discreet genoeg om onder je shirt of blouse te dragen. U kunt onze premium houdingsondersteunende brace op het werk, thuis of buitenshuis dragen en niemand zal weten dat u hem aan hebt.

  PREMIUM KWALITEIT & COMFORTABEL:
  Met sterke en lichtgewicht ademende, wasbare materialen en een geavanceerd ontwerp voor laden aan de voorkant, zodat je koel blijft terwijl je de juiste houding bevordert.

  Wacht niet te lang en bestel nu BOSVELLI® Posture Corrector voor een gezonde lichaamshouding.

  20


  Titel: BOSVELLI A400 Posture Corrector - One Size - Met
  Prijs: € 20,00
  Productcode: 9300000007952743


   

Verminder rugpijn en verbeter uw postuur met BOSVELLI® rug corrector.

Met BOSVELLI® Posture Corrector kan je heel eenvoudig een slechte houding verbeteren, nek- & rugpijn verlichten en meer zelfvertrouwen krijgen door rechtop te staan en te zitt....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top