Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Tenenspreider (2 Stuks) - Voor Alle Tenen - Correc


 • Tenenspreider (2 Stuks) - Voor Alle Tenen - Correc
  Tenenspreider (2 Stuks) - Voor Alle Tenen - Correc Heb je aan het einde van de dag last van vermoeide en pijnlijke voeten? Ontstaat er een rode knobbel aan de zijkant van je voet, zijn je voeten doorgezakt of groeien je tenen naar elkaar toe? Wees er dan op tijd bij! Bijna 10% van de Nederlanders heeft weleens last van voetproblemen. Veel van deze klachten komen door het dragen van te smalle schoenen en vergroeiingen die hieruit voortkomen. Als je met klachten blijft doorlopen kun je op den duur steeds meer last krijgen van voetklachten. Pak scheefgroei tijdig aan om je een kostbaar bezoek aan de podotherapeut of zelfs een operatie te besparen. De SIMIA tenenspreider voor alle tenen corrigeert bij langdurig gebruik vervelende aandoeningen zoals hallux valgus, bunion en een scheve grote teen.

  Gezonde positie van de tenen
  Om scheefgroeiende tenen te corrigeren is het dragen van goede schoenen met voldoende teenruimte is belangrijk, maar helaas kan je hiermee het probleem niet oplossen.
  Met het dragen van deze tenenspreiders kan dit op de lange termijn wel! Deze siliconen tenenspreiders is speciaal ontworpen om alle tenen te corrigeren. Ze zijn zeer zacht, brengen de tenen terug in hun natuurlijke gezonde positie en verlichten de wrijving tussen de tenen.

  Ze zijn comfortabel te dragen in schoenen met een brede voorvoet en geven de juiste ondersteuning tijdens het lopen, sporten of yoga.

  De tenenspreider kan helpen bij de volgende symptomen:
  ✅ Pijn bij het lopen
  ✅ Langs elkaar wrijvende tenen
  ✅ Tenen met verdikkingen (hamertenen)
  ✅ Eeltvorming op de huid met likdoorns als gevolg
  ✅ Scheve stand van de grote teen (hallux valgus)
  ✅ Een knobbel aan de zijkant van de voet (bunion)
  ✅ Tenen die over elkaar heen groeien (ruitertenen)
  ✅ Branderig gevoel of pijn in de tenen
  ✅ Een beklemd gevoel in je schoenen
  ✅ Wintertenen
  ✅ Likdoorns

  De tenenspreider kun je het beste gebruiken in schoenen die een brede voorkant hebben, zoals sportschoenen. Bij smalle schoenen knelt de tenenspreider en werkt deze niet goed.

  De belangrijkste voordelen
  ✅ Eenvoudig in gebruik
  ✅ Verzacht de pijn
  ✅ Verbetert de voetboog
  ✅ Bevordert een gezonde lichaamshouding
  ✅ Verbetert de doorbloeding
  ✅ Comfortabel te dragen in schoenen

  De tenenspreider is gemaakt van flexibele en hygiënische siliconen die gemakkelijk te dragen zijn in schoenen met voldoende teenruimte. De tenenspreider is rekbaar en past daardoor vrijwel altijd.

  Gebruik
  Om optimaal effect te behalen is het belangrijk dat je de tenenspreider dagelijks draagt.
  De tenenspreider plaatst je tenen in een rechte lijn met je middenvoetsbeentjes en geeft ze voldoende ruimte om hun natuurlijke positie aan te nemen. Daarbij zorgt het ervoor dat de spieren in de voet gecorrigeerd worden en onder de juiste hoek hun werk doen. Al na een paar weken zal je merken dat de pijn in je voet afneemt en de lichaamshouding verbetert. Van scheve tenen naar een rechte voet zonder operatie!

  12,5


  Titel: Tenenspreider (2 Stuks) - Voor Alle Tenen - Correc
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9200000129060173


   

Heb je aan het einde van de dag last van vermoeide en pijnlijke voeten? Ontstaat er een rode knobbel aan de zijkant van je voet, zijn je voeten doorgezakt of groeien je tenen naar elkaar toe? Wees er dan op tijd bij! Bijna 10% van de Nederlanders hee....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top