Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Wasbare mondkapje - 2 stuks - Mondmasker - 3 laags


 • Wasbare mondkapje - 2 stuks - Mondmasker - 3 laags
  Wasbare mondkapje - 2 stuks - Mondmasker - 3 laags Let op: Dit zijn niet-medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Alleen Fit Direct heeft het recht om deze mondkapjes te verkopen. Besteld u bij een andere verkoper dan Fit Direct? Dan krijgt u niet het mondkapje wat is afgebeeld.

  Omschrijving
  Op zoek naar een mondkapje dat goed past en geschikt is voor openbare gelegenheden? Dan is dit dubbellaags niet-medisch katoenen mondkapje een geschikte keuze voor jou! Dit mondkapje heeft een goede fitting en sluit dus goed om je gehele gezicht aan.

  Katoen
  Dit mondkapje is gemaakt van 95% fijn katoen en 5% polyester voor de elasticiteit.

  Pasvorm
  Dit mondkapje heeft een goede pasvorm voor volwassen. De meeste kinderen vanaf 12 jaar zouden deze mondkapjes ook comfortabel kunnen dragen. Door de juiste verhouding van de 2 katoen lagen, bent u in staat om goed adem te halen door dit mondkapje. Ook zult u weinig druk voelen op de achterkant van uw oren, dit mondkapje heeft namelijk brede bandjes die een goede fitting hebben op uw oren. Ook is de binnenkant wit en de buitenkant zwart, zodat zijdes niet met elkaar verward kunnen worden.

  Wasbaar
  Dit mondkapje is wasbaar en kan daardoor onbeperkt gebruikt worden. Was het mondkapje in de wasmachine op 30 graden Celsius.

  14,45


  Titel: Wasbare mondkapje - 2 stuks - Mondmasker - 3 laags
  Prijs: € 14,45
  Productcode: 9300000007236411


   

Let op: Dit zijn niet-medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Alleen Fit Direct heeft het recht om deze mondkapjes te verkopen. Besteld u bij een andere verkoper dan Fit Direct? Dan krijgt u niet het mondkapje wat is afg....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top