Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Texas Instruments TI-84 Plus CE-T - Kleurenscherm


 • Texas Instruments TI-84 Plus CE-T - Kleurenscherm
  Texas Instruments TI-84 Plus CE-T - Kleurenscherm De TI-84 Plus CE-T grafische rekenmachine heeft een extra functie, zo kunnen leerlingen programmeren in Python! Naast de vertrouwde functies heeft deze rekenmachine een speciale Python App.

  Met de Nederlandse examenstand aan is deze grafische rekenmachine klaar voor het Nederlandse examen HAVO & VWO en International Baccalaureate® (IB). Alle instellingen zijn hiervoor klaargezet. De examenstand is zichtbaar via het oranje ledlampje op het apparaat en een oranje balk in het scherm. Gebruik bij de schoolexamens alleen grafische rekenmachines waarop de laatste versie van het besturingssysteem is geïnstalleerd. Dit wordt sterk aanbevolen door het College van Toetsen en Examens (CvTE).


  Specificaties
  Vergelijkbare eigenschappen als de TI-84 Plus CE-T Geheugen: 3 MB Flash ROM-geheugen voor het opslaan van gegevens en applicaties (apps)
  154 KB RAM-geheugen Batterij: Inclusief oplaadbare batterij
  USB-poort voor computeraansluiting Kleur: Kleurenscherm met backlight Grootte: 320 x 240 pixels (2.8" diagonaal) Resolutie: 140 DPI; 16-bits kleuren Met Python App Hoge resolutie, backlight kleurenscherm Oplaadbare batterij Met Nederlandse examenstand (verplicht bij de examens wiskunde)
  De Python App is geblokkeerd in de Nederlandse examenstand. Verbeterde leesbaarheid van het scherm met hoge resolutie, backlight scherm. Maak onderscheid tussen meerdere grafieken met vergelijkingen, grafieken en plots in kleur Maak grafieken beter leesbaar door toevoeging van rasterlijnen Optimale weergave met kleurenscherm Concepten visualiseren en sneller verbindingen leggen tussen vergelijkingen, gegevens en grafieken in kleur.

  99


  Titel: Texas Instruments TI-84 Plus CE-T - Kleurenscherm
  Prijs: € 99,00
  Productcode: 9300000004087649


   

De TI-84 Plus CE-T grafische rekenmachine heeft een extra functie, zo kunnen leerlingen programmeren in Python! Naast de vertrouwde functies heeft deze rekenmachine een speciale Python App.

Met de Nederlandse examenstand aan is deze grafische rek....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top