Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Verstelbaar Gezichtscherm - 1 Stuks - Wit


 • Verstelbaar Gezichtscherm - 1 Stuks - Wit
  Verstelbaar Gezichtscherm - 1 Stuks - Wit Dit herbruikbare spatmasker is speciaal ontwikkeld voor bescherming van beroepsuitoefenaars, die in contact met klanten komen zoals zorgverleners, kappers, beautysalons, tandartsen, pedicure/manicure en horecamedewerkers. Het masker beschermt het volledige gezicht tegen spatten bij bijv. hoesten, niezen of praten. Besmetting van het luvhtweginfectie vindt voornamelijk plaats door het binnendringen via de ogen, neus en mond. Met dit masker verklein je de kans op besmetting op deze wijze drastisch.


  Het spatmasker is effectief te reinigen met een alcohol doekje en is daardoor geschikt om verantwoord te hergebruiken voor een langere periode.

  Het spatmasker kan makkelijk gedragen worden in combinatie met een bril en is anti-condens, dus zal niet beslaan bij het uitademen.

  3,99


  Titel: Verstelbaar Gezichtscherm - 1 Stuks - Wit
  Prijs: € 3,99
  Productcode: 9300000002555562


   

Dit herbruikbare spatmasker is speciaal ontwikkeld voor bescherming van beroepsuitoefenaars, die in contact met klanten komen zoals zorgverleners, kappers, beautysalons, tandartsen, pedicure/manicure en horecamedewerkers. Het masker beschermt het vol....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top