Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

50 Years Anniversary Album


 • 50 Years Anniversary Album
  50 Years Anniversary Album In augustus 1970 tekende Maurice White het contract voor Earth Wind & Fire, snel gevolgd door de eerste single en het eerste, gelijknamige album in 1971. De rest is geschiedenis, de band werd een van de succesvolste en invloedrijkste ooit die met hun mix van R&B, soul, funk, jazz, disco, pop, rock, dance, Latin, Afro pop en hun spectaculaire liveoptredens de zwarte muziek blijvend heeft veranderd.
  Om dit 50 jarig jubileum te vieren en ter nagedachtenis van “maestro” Maurice White is deze schitterende 5 CD box samengesteld met het volledige chronologische overzicht van alle EWF hoogtepunten zoals “Fantasy”, “September”, “Boogie Wonderland” en “Let’s Groove” aangevuld met materiaal van de meest recente albums en artiesten waar de band op enigerlei wijze nauw bij betrokken was en waarin de sound van EW&F duidelijk hoorbaar is zoals bij The Emotions, Deniece Williams, Deodato en Ramsey Lewis (waarvoor Maurice White ooit drummer was geweest) en de solo hits van Philip Bailey en Maurice White. Het begeleidende, uitgebreide 16-pagina boekje is verzorgd door het team van Ferry Maat’s “Soul Show”.

  19,99


  Titel: 50 Years Anniversary Album
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9300000004842722


   

In augustus 1970 tekende Maurice White het contract voor Earth Wind & Fire, snel gevolgd door de eerste single en het eerste, gelijknamige album in 1971. De rest is geschiedenis, de band werd een van de succesvolste en invloedrijkste ooit die met hun....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top