Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

MIRA Home - Computerbureau - Laptoptafel - Industr


 • MIRA Home - Computerbureau - Laptoptafel - Industr
  MIRA Home - Computerbureau - Laptoptafel - Industr MIRA HOME staat voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubelen die voldoen aan jouw wensen door functionaliteit met kwaliteit te combineren. Dit bureau heeft een combinatie van een industriële stijl met een vintage look en is gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken.

  ALLES BINNEN HANDBEREIK:
  Met een groot tafeloppervlak en 2 planken die links of rechts kunnen worden geplaatst, is alles binnen handbereik. Heb je een grote computer en kom je ruimte te kort? De bovenste plank is gemakkelijk te verwijderen om meer ruimte te creëren.

  STABILITEIT:
  De dikke metalen frame van 1,2 mm, de betrouwbare houten planken en verstelbare poten zijn er om ervoor te zorgen dat jouw computerbureau stabiel is en niet wiebelt.

  ZORGELOZE MONTAGE:
  Niemand wil zijn hele zondagmiddag spenderen aan het samenstellen van een bureau. Met eenvoudig te volgen instructies en meegeleverd gereedschap is de montage meer dan makkelijk gemaakt voor je!

  AFMETINGEN:
  120x60x75 cm

  MIRA HOME wil dat al haar klanten tevreden zijn en garandeert je daarom professionele klantenservice voor en na de aankoop. Wacht niet langer en bestel vandaag nog dit computerbureau!

  96,95


  Titel: MIRA Home - Computerbureau - Laptoptafel - Industr
  Prijs: € 96,95
  Productcode: 9200000106114845


   

MIRA HOME staat voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubelen die voldoen aan jouw wensen door functionaliteit met kwaliteit te combineren. Dit bureau heeft een combinatie van een industriële stijl met een vintage look en is gemakkelijk te com....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top