Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Chucky - Anthology Box (Blu-ray)


 • Chucky - Anthology Box (Blu-ray)
  Chucky - Anthology Box (Blu-ray) CHILD'S PLAY 2
  Chucky is terug! De moordlustige pop met de duivelse glimlach komt opnieuw tot leven in deze huiveringwekkende sequel waarin hij de strijd moet aanbinden met de jonge Andy Barclay (Alex Vincent), met diens ziel als inzet. Chucky, die in de in het vuur belandde, herrijst uit zijn as wanneer een speelgoedfabrikant hem oplapt om de negatieve publiciteit rond de pop te verjagen. Als Chucky ontdekt dat Andy bij een nieuw pleeggezin vertoeft, kan de gruwelijke nachtmerrie van voren af aan beginnen.

  CHILD'S PLAY 3
  Het is acht jaar geleden dat Andy, ogenschijnlijk voorgoed, de moorddadige pop Chucky vernietigde. Omdat zijn gedrag te wensen overlaat, wordt de nu 16-jarige tiener naar de militaire academie gestuurd. Gedreven door winstbejag, besluit de speelgoedfabrikant dat er intussen genoeg tijd is verstreken om de Good Guys-serie - inclusief Chucky - opnieuw op de markt te brengen. De eerste pop is nauwelijks van de band gerold, of Chucky steekt weer de kop op. Vastbesloten om zich op Andy te wreken.

  CURSE OF CHUCKY
  Wanneer Nica thuis een mysterieus pakje ontvangt, schenkt ze er eerst nauwelijks aandacht aan. Maar na de bizarre dood van haar moeder bekruipt Nica een akelig vermoeden. Zou het kunnen dat de pratende, roodharige pop waar haar bezoekende nichtje mee speelt, aan de basis ligt van het gruwelijke bloedbad waarin ze worden ondergedompeld?

  CULT OF CHUCKY
  Nica Pierce zit al vier jaar opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis voor criminelen en is er ten onrechte van overtuigd dat zij - en niet Chucky - haar hele familie heeft uitgemoord. Maar de gruwel wordt al snel weer tastbaar wanneer haar psychiater tijdens de groepssessies een pratende pop introduceert. Zijn naam: Chucky. Nica krijgt hulp van de intussen volwassen Andy, maar het demonische speeltje krijgt hulp van zijn voormalige poppenbruidje, Tiffany ...

  20,99


  Titel: Chucky - Anthology Box (Blu-ray)
  Prijs: € 20,99
  Productcode: 9300000006197439


   

CHILD'S PLAY 2
Chucky is terug! De moordlustige pop met de duivelse glimlach komt opnieuw tot leven in deze huiveringwekkende sequel waarin hij de strijd moet aanbinden met de jonge Andy Barclay (Alex Vincent), met diens ziel als inzet. Chucky, die....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top