AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Rising Phoenix Foamroller 33x14cm Inclusief Massag


 • Rising Phoenix Foamroller 33x14cm Inclusief Massag
  Rising Phoenix Foamroller 33x14cm Inclusief Massag Wanneer je last hebt van spierpijn na een workout, chronische klachten in het lichaam zoals rugpijn, nekpijn, achillespeesklachten of overbelastingklachten wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De Rising Phoenix Foam Roller is in combinatie met onze massagebal de ideale combinatie om van al deze vervelende klachten af te komen. Omdat wij uit ervaring weten dat er altijd delen zijn die net niet helemaal goed bereikt kunnen worden met alleen een foam roller, zijn onze rollers altijd inclusief een stevige massage bal zodat je elk deel van je lichaam kunt bereiken en weer soepel en pijnvrij kunt bewegen en je niet achteraf nog een extra aankoop hoeft te doen. 3 Verschillende massage niveau’s
  Onze roller heeft verschillende vlakken welke elk voor een verschillende soort massage zorgt. Het vlakke deel lijkt op een handpalm en is om de grote spieren om te warmen en los te masseren. De dun gestrekte delen lijken op een massage met de vingers en geven net wat extra druk op de spieren voor perfecte ontspanning. Voor de vervelende spierknopen (triggerpoints) en andere hardnekkige spieren zijn er de puntige delen. Hierbij is het alsof je met de duimen word gemasseerd en kun je echt diep in de spieren en knopen masseren waardoor deze weer los en ontspannen zullen aanvoelen.

  Stevige Constructie
  Het materiaal van onze massage roller is gemaakt van stevig EVA schuim om een geharde laag PVC. Hierdoor is er minder vervorming mogelijk van het materiaal tijdens de massage en kun je gerichter en effectiever masseren. Bij sommige andere rollen is het materiaal zachter waardoor er niet goed in de spieren gemasseerd kan worden en zullen er naar verloop van tijd deuken ontstaan waardoor de roller niet meer te gebruiken is. Door de stevige binnenkant is de rol geschikt tot personen van 150 KG. Voordelen
  ✔ Verbeterd de bloedcirculatie.
  ✔ Verminderd spierpijn na een zware training.
  ✔ Zorgt voor versneld herstel bij blessures.
  ✔ Verminderd chronische pijn door stress of overbelasting.
  ✔ Verbeterd de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam.
  ✔ Heeft meerdere vlakken zodat alle soorten massages mogelijk zijn.
  ✔ Stevig kwaliteit materiaal voor langdurig gebruik.
  ✔ Te gebruiken voor personen tot 150KG.
  ✔ Extra massage bal voor de lastig te bereiken delen en diepre massage.
  ✔ Licht gewicht om mee te nemen (inclusief draagtas)
  ✔ Inclusief uitgebreide handleiding met oefeningen.
  ✔ Inclusief handige poster met oefeningen.

  Multifunctioneel
  Natuurlijk is de roller niet alleen te gebruiken bij klachten en chroniscge blessures. Onze Rollers worden veel gebruikt in fitness centra als warming up voor de training of voor een stretch sessie. Door de spieren eerst goed warm te rollen verklein je de kans op blessures en spierscheuring. Daarnaast vergroot het de lenigheid en mobiliteit. Ook worden onze rollers vaak gebruikt bij fysiotherapie om de behandeling met bijvoorbeeld balans oefeningen te stimuleren.

  Massagebal meegeleverd
  Omdat wij uit ervaring weten dat niet elk plekje van het lichaam te bereiken is met alleen een foamroller leveren wij bij al onze producten altijd een massage bal mee. Hierdoor kun je echt elk deel van het lichaam masseren en heb je nog meer mogelijkheden om van je spierspanning en knopen af te komen.

  Oefeningen
  Als je voor het eerst begint met zowel een foam roller als een massagebal is het vaak lastig om te weten wat je precies moet doen. Waar moet je op letten en hoe kun je het beste bepaalde spieren masseren. Speciaal om deze rede hebben wij een uitgebreide handleiding geschrevn voor zowel de foam roller als de massagebal. Er wordt precies uitgelegd hoe de producten gebruikt moeten worden en op welke manier je het beste bepaalde delen kunt masseren. Daarnaast zit er ook een handige poster bij met de meest gebruikte oefeningen om op te hangen tijdens het foam rollen. Specificaties:
  ✔ Merk: Rising Phoenix.
  ✔ Leverbaar in 2 kleuren: zwart en paars.
  ✔ Lengte: 33cm.
  ✔ Diameter 14cm.
  ✔ Ecologisch verantwoord PVC Binnenwerk.
  ✔ Hoge kwaliteit EVA Schuim aan de buitenzijde.
  ✔ Leverbaar in 2 kleuren: zwart en paars.
  ✔ Gewicht Foamroller 900 gram.
  ✔ Inclusief Massagebal
  ✔ Inclusief Draagtas
  ✔ Inclusief Uitgebreide handleiding met oefeningen
  ✔ Inclusief Poster met de meest gebruikte oefeningen Of je nu last hebt van lichte spierpijn, chronische pijn of de beste manier van warming up voor de spieren zoekt onze Rising-Phoenix foam roller + massagebal helpen je hierbij.

  29,99


  Titel: Rising Phoenix Foamroller 33x14cm Inclusief Massag
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9300000003044314


   

Wanneer je last hebt van spierpijn na een workout, chronische klachten in het lichaam zoals rugpijn, nekpijn, achillespeesklachten of overbelastingklachten wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De Rising Phoenix Foam Roller is in combin....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top