Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Apple 27" iMac Pro 14-Core Intel Xeon W-2170B , 12


 • Apple 27" iMac Pro 14-Core Intel Xeon W-2170B , 12
  Apple 27 Professionals zijn dol op iMac, daarom hebben we er een speciaal voor hen gemaakt. Met uitstekende graphics en processors en het nieuwste op het gebied van geheugen, opslag en connectoren. Om nog maar te zwijgen van het spectaculaire Retina 5K-display of het iconische alles-in-één-ontwerp. Of je nu een fotograaf, video-editor, 3D-animator, muzikant, wetenschapper of softwareontwikkelaar bent, iMac Pro is meer dan klaar om je grote ideeën om te zetten in je beste werk.

  Tot 18 cores in een iMac. Nee, het is geen typefout.
  Een 4-core iMac levert uitstekende prestaties. Maar als je 10, 14 of 18 kernen op hem plaatst, zal hij in een andere competitie gaan spelen. Met Turbo Boost-snelheden tot 4,5 GHz kunt u de flexibiliteit van multi-core verwerking combineren met ongelooflijke kracht in single-threaded processen. Met AVX-512 vectorinstructies en een geavanceerde cache-architectuur verwerkt de processor nog meer data en sneller. Render afbeeldingen, bewerk video tot 8K, retoucheer foto's, creëer real-time audio-effecten of stel je volgende vlaggenschip-app samen - iMac Pro doet het allemaal in een handomdraai.
  Deeltjes simulatie? Bijzonder eenvoudig.
  Een werveling van rook, stortregens, een korenveld dat in de wind zwaait. Met maximaal 18 cores en Hyper-Threading-technologie kan de iMac Pro elk deeltjessysteem maken en renderen. Statisch of geanimeerd, in 2D of 3D. Welke dan ook. Zonder gerommel.

  10, 14 of 18-core Xeon-processor
  Turbo Boost tot 4,5 GHz
  Cache tot 42 MB
  Vega-afbeeldingen. Een wrede schoonheid.
  Dankzij de Radeon Pro Vega GPU legt de iMac Pro de lat voor grafische kracht hoger. De Vega-architectuur geeft je tot 16 GB geheugen met hoge bandbreedte, of wat hetzelfde is, een enorme prestatie. Dat vertaalt zich in hogere framesnelheden, realtime 3D-rendering, indrukwekkende speciale effecten en games met maximale grafische instellingen. En omdat het zowel semi-precisie als enkelvoudige precisie berekeningen ondersteunt, worden bewerkingen die geen 32-bits precisie vereisen, twee keer zo snel uitgevoerd. We hebben het specifiek over maximaal 24 teraflops.
  Het ingebouwde HBM2-geheugen vervangt externe VRAM, waardoor de GPU gegevens kan verwerken met snelheden tot 512 GB / s.

  8008,5


  Titel: Apple 27" iMac Pro 14-Core Intel Xeon W-2170B , 12
  Prijs: € 8.008,50
  Productcode: 9300000008485163


   

Professionals zijn dol op iMac, daarom hebben we er een speciaal voor hen gemaakt. Met uitstekende graphics en processors en het nieuwste op het gebied van geheugen, opslag en connectoren. Om nog maar te zwijgen van het spectaculaire Retina 5K-displa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top