Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Skunk • Skunk

  Skunk Met Doe Maar's tweede studioalbum Skunk brak de band door bij het Nederlandse publiek. ''32 jaar (Sinds 1 dag of 2)''werd hun eerste Top 40 hit, waarna ''Smoorverliefd'' het schopte tot de tipparade. De catchy nummers op het album kenmerken zich door hun effectieve mix van ska en punk. Het eerste album met Henny Vrienten bracht de band tal van muzikale mogelijkheden en de chemie onderling is duidelijk waarneembaar. Tekstueel wisten de mannen wat meer diepgang in hun muziek te brengen, waarmee Skunk de opmars vormde voor de grote nationale successen.
  Doe Maar is een van Neerlands populairste bands ooit. Begin jaren 80 braken ze bij het publiek door met singles als ''32 jaar'', ''Doris Day'', ''De Bom'' en ''Pa''. Het betekende het begin van een tijd waarin de groep uitgroeide tot een grote naam binnen het Nederlandse muziekcircuit. Nadat de band in 1984 uit elkaar ging kwamen de leden een aantal keer bijeen voor een reünie. Sinds 2011 zijn ze weer volop actief in het tourcircuit en hebben ze ook weer enkele nieuwe albums uitgebracht. Ze vieren hun 40-jarige jubileum met een uitgebreide Nederlandse clubtour.
  Verkrijgbaar als een gelimiteerde editie van 500 individueel genummerde hoezen op transparant geel vinyl. De release bevat daarnaast de Skunk cd.

  35,99


  Titel: Skunk
  Prijs: € 35,99
  Productcode: 9300000007092661


   

Met Doe Maar's tweede studioalbum Skunk brak de band door bij het Nederlandse publiek. ''32 jaar (Sinds 1 dag of 2)''werd hun eerste Top 40 hit, waarna ''Smoorverliefd'' het schopte tot de tipparade. De catchy nummers op het album kenmerken zich door....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top