Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

All Rise (Coloured Vinyl) (3LP)


 • All Rise (Coloured Vinyl) (3LP)
  All Rise (Coloured Vinyl) (3LP) All Rise’ is de opvolger van ‘Nat King Cole & Me’ (Blue Note, 2017), op welk album Porter voornamelijk stukken van zijn grote idool zingt. Met ‘All Rise’ keert de jazz zanger terug met vijftien nieuwe, zelfgeschreven nummers. Hiervoor werkte hij samen met sterproducer Troy Miller (o.a. Jamie Cullum, Emeli Sandé, Laura Mvula).

  Gregory Porter wordt inmiddels gezien als van één van de toonaangevende jazz zangers van deze generatie. In 2014 won Porter met het album ‘Liquid Spirit’ een Grammy Award voor ‘Best Vocal Jazz Album’ en een Edison Award in de categorie ‘Jazz Vocaal’. Ook het album ‘Take Me to the Alley’ (2016) viel in de prijzen en won een Grammy Award. Al zijn albums behaalden minimaal de gouden status in Nederland. Hij was eerder al meerdere malen te zien in uitverkochte Nederlandse concertzalen en op diverse festivals (o.a. op North Sea Jazz en Lowlands).

  38,99


  Titel: All Rise (Coloured Vinyl) (3LP)
  Prijs: € 38,99
  Productcode: 9200000128433828


   

All Rise’ is de opvolger van ‘Nat King Cole & Me’ (Blue Note, 2017), op welk album Porter voornamelijk stukken van zijn grote idool zingt. Met ‘All Rise’ keert de jazz zanger terug met vijftien nieuwe, zelfgeschreven nummers. Hiervoor werkte hij same....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top