Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Qumax Weerstation binnen en buiten - Draadloos wee


 • Qumax Weerstation binnen en buiten - Draadloos wee
  Qumax Weerstation binnen en buiten - Draadloos wee Het weerstation van Qumax is een grote aanvulling in huis. In één oogopslag zie je de tijd, dag, datum, temperatuur binnen & buiten, luchtvochtigheid binnen & buiten en de stand van de maan. Dankzij de afbeeldingen is het makkelijk te zien wat de voorspelling voor vandaag is. Het alles in één weerstation van Qumax heeft een alarmfunctie en gaat automatisch in rustmodus. De sensor voor buiten heeft een bereik tot wel 60 meter en is volledig waterdicht.

  Alles in 1 Het digitaal weerstation van Qumax heeft een duidelijk lcd-kleurenscherm. Het toont o.a. de huidige binnen/buiten temperatuur & luchtvochtigheid (min/max), voorspelt het aankomende weer, datum, luchtdruk, maanstand en meer.
  Het weerstation beschikt over 2 sensoren. 1 Ingebouwd in het station en een draadloze sensor met 60M bereik voor buiten. Zo is het weerstation altijd op de hoogte van het laatste weer.

  Staand of hangend Het weerstation is op twee manieren te plaatsen in huis. Met de ingebouwde ophanghaak is het erg gemakkelijk om het product aan de muur op te hangen. met de standaard in het product zet je het station gemakkelijk op de vensterbank of naast je bed.

  Weerstation van Qumax: ▶ Draadloos

  ▶ 60 meter bereik

  ▶ Duidelijk scherm met afbeeldingen

  ▶ alles in één: Datum & tijd, temperatuur binnen & buiten, luchtvochtigheid binnen & buiten

  ▶ Voorspelt het weer

  ▶ Met alarmfunctie

  ▶ Werkt op batterij en netstroom

  Draadloos Het weerstation werkt op zowel batterijen als netstroom. Wilt u het product meenemen op vakantie, dan kan dat erg gemakkelijk. Na 15 seconden gaat het scherm automatisch op slaapstand om energie te besparen. Het weerstation bevat ook een USB-poort waarmee een telefoon of andere elektrisch apparaat gemakkelijk op te laden is.

  Specificaties:
  ✔ Inhoud verpakking: 1x weerstation, 1x buitensensor ✔ Merk: Qumax ✔ Materiaal: ABS plastic ✔ Kleur: Zwart ✔ Afmetingen: 130 x 30 x 105 mm ✔ Gewicht: 650 gram ✔ Stroom: Adapter ✔ Certificaten: CE & RoHS  59,95 59,95


  Titel: Qumax Weerstation binnen en buiten - Draadloos wee
  Prijs: € 59,95
  Productcode: 9300000006172855


   

Het weerstation van Qumax is een grote aanvulling in huis. In één oogopslag zie je de tijd, dag, datum, temperatuur binnen & buiten, luchtvochtigheid binnen & buiten en de stand van de maan. Dankzij de afbeeldingen is het makkelijk te zien wat de voo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top