Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Ultrasone Kattenverjager op Zonneenergie voor in d


 • Ultrasone Kattenverjager op Zonneenergie voor in d
  Ultrasone Kattenverjager op Zonneenergie voor in d Ben je op zoek naar een ultrasone kattenverjager? Het is zonde als je een mooie tuin hebt, maar katten of andere dieren daar een rommeltje van maken, bijvoorbeeld door in je tuin te poepen. De ultrasone kattenverjager op zonneenergie in je tuin plaatsen is hier een simpele en effectieve oplossing voor. Zodra de dieren binnen het bereik van het apparaat komen, worden ze door middel van pieptonen op zeer hoge frequenties weer weggejaagd.

  Met de kattenverjager jaag je op een diervriendelijke manier dieren weg en kun je jouw tuin netjes houden.

  Dieren wegjagen met geluiden op hoge frequenties Om de dieren te verjagen maakt de kattenverjager gebruik van geluid. Deze geluiden zijn van een zeer hoge frequentie, waardoor ze dieren zullen wegjagen. De geluiden zijn verder niet schadelijk voor dieren. Dat maakt de kattenverjager een diervriendelijk alternatief voor vergif en chemicaliën.

  Katten verjagen met de ultrasone kattenverjager ✔️ Houd al het ongedierte op afstand
  ✔️ Laadt zichzelf op
  ✔️ Makkelijk in gebruik
  ✔️ Ruim bereik, tot wel 150 m2
  ✔️ Hoge frequentie geluiden die onschadelijk voor dieren zijn
  ✔️ Waterspatbestendig
  ♻️ Werkt op basis van zonne-energie
  ♻️ Geen vergif of chemicaliën meer nodig

  Kattenverjager die werkt op zonneenergie Voor deze kattenverjager heb je niet voortdurend batterijen nodig om ‘m werkende te houden. Zodra je de kattenverjager in je tuin geplaatst hebt zal deze zichzelf opladen door middel van zonne-energie. Zo lang er dus genoeg zonlicht is hoef jij je geen zorgen meer te maken over een lege accu.

  Hoe werkt de kattenverjager? De verjager bevat een Passieve Infrarood Bewegingsdetector met een bereik van 8 meter. Deze heeft een bewegingsdetectie van 110 graden horizontaal en 55 graden verticaal. Zodra een dier in het bereik van de verjager komt wordt het apparaat geactiveerd. Hierop worden ultrasone geluiden uitgezonden om het dier te verjagen.

  Ook voor het wegjagen van andere dieren De kattenverjager werkt niet alleen tegen katten, maar is ook geschikt voor het wegjagen van andere dieren. Zo werkt de verjager ook tegen ongedierte, muizen, marters en vogels. Al deze dieren zijn gevoelig voor de geluiden die de ultrasone kattenverjager uitzendt.

  Goed om te weten: De hoge frequentie pieptonen zijn mogelijk beter te horen door kinderen en jong volwassenen. Sommige mensen ervaren de pieptonen als storend, maar dit verschilt sterk per persoon en per omstandigheid. Voldoet de kattenverjager na ontvangst toch niet aan de verwachtingen? Dan kun je de kattenverjagers altijd weer kosteloos terugsturen binnen de 30 dagen retourtermijn.

  Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis! Bestel je de ultrasone kattenverjager voor 23:00 uur? Dan heb je deze morgen al in huis.

  Bestel nu de ultrasone kattenverjager en zorg dat je binnenkort geen last meer hebt van dieren in je tuin!


  27,99


  Titel: Ultrasone Kattenverjager op Zonneenergie voor in d
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9300000005996587


   

Ben je op zoek naar een ultrasone kattenverjager? Het is zonde als je een mooie tuin hebt, maar katten of andere dieren daar een rommeltje van maken, bijvoorbeeld door in je tuin te poepen. De ultrasone kattenverjager op zonneenergie in je tuin plaat....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top