Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Mepal Bento Take a Break Lunchbox 1.5 L - Nordic P


 • Mepal Bento Take a Break Lunchbox 1.5 L - Nordic P
  Mepal Bento Take a Break Lunchbox 1.5 L - Nordic P Met de Mepal Bento Large broodtrommel neem je jouw uitgebreide lunch makkelijk mee naar werk of school. Heb je nog etensrestjes over van gisteren? Neem ze mee voor onderweg.

  Dankzij de vier compartimenten kun je jouw voedsel makkelijk van elkaar scheiden. Met twee aparte vakken, plus een extra box met vorkje neem je jouw brood, salades en snacks gescheiden mee in 1 box. Handig!

  Dankzij deze grote broodtrommel heb je genoeg ruimte om eten mee te nemen voor een hele dag. Je hoeft dus geen extra eten meer op werk te kopen. Zo bespaar je ook nog eens in de maandelijkse kosten.

  Voordelen Dankzij de twee aparte vakken plus een extra box met vorkje neem je jouw eten gescheiden mee De bakjes in de lunchbox mogen zonder deksel in de magnetron De Bento lunchbox is ideaal voor het combineren van verschillende kleine gerechten zoals brood, salade en snacks zoals komkommer, wortel of tomaten Inclusief vork De broodtrommel mag in de vaatwasser Is deze box iets te groot voor jou? We hebben de Lunchbox Bento ook in 900 ml.
  Over het merk Mepal Lekker eten en drinken waar je ook bent. Dankzij de producten van Mepal blijft al jouw eten heerlijk vers onderweg. Mepal heeft een ruim assortiment voor het vers houden van voedsel. Van handige drinkflessen tot aan uitgebreide broodtrommels. Of je nu op het werk bent, in de trein of aan het picknicken, de producten van Mepal nemen jouw eten overal mee naartoe. Sinds de jaren ’50 maakt Mepal al slimme kunststof producten om voedsel in te bewaren. Van het ontwikkelen tot aan het produceren, het merk doet het allemaal zelf. De meeste producten van Mepal worden gewoon in Nederland gemaakt, in het Gelderse Lochem. De producten zijn tijdloos en duurzaam waardoor deze jaren mee gaan. Ben je een onderdeel kwijt geraakt? Geen probleem! Bijna alle onderdelen zijn bij Mepal los bij te bestellen.

  13,99


  Titel: Mepal Bento Take a Break Lunchbox 1.5 L - Nordic P
  Prijs: € 13,99
  Productcode: 9200000093508943


   

Met de Mepal Bento Large broodtrommel neem je jouw uitgebreide lunch makkelijk mee naar werk of school. Heb je nog etensrestjes over van gisteren? Neem ze mee voor onderweg.

Dankzij de vier compartimenten kun je jouw voedsel makkelijk van elkaar s....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top