AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nuwero Led strip - led light strip - Led verlichti


 • Nuwero Led strip - led light strip - Led verlichti
  Nuwero Led strip - led light strip - Led verlichti Haal sfeer in huis met de Nuwero Led strip. Vandaag besteld voor 20:00 is morgen in huis. Niet thuis? Geen probleem! Het pakketje past door de brievenbus. Een 5 meter lange Led Light strip - Top kwaliteit LED strip voor in huis of in de tuin. Met de afstandsbediening kan je de kleur van de strip zelf regelen tot 20 verschillende kleuren! De afstandsbediening is ook voorzien van speelse effecten als flash, strobe, fade en smooth. Liever wat sfeer in de tuin? Dat kan natuurlijk ook! Door de coating op de ledstrip is deze spatwater dicht en kan dit ook gebruikt worden in de tuin. Deze LED strip is Ideaal om een leuke sfeer te creëren in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer maar ook in de tuin, en noem maar op... De ledstrip is gemakkelijk aan te brengen. Het is zelfklevend en komt niet gemakkelijk los na het aanbrengen. Je kan de lengte ook naar gewenst aanpassen door af te knippen. Het heeft een lage elektriciteitsverbruik, en een levensduur van ongeveer 50 000 uur. Let wel op dat u de strip afknipt op de geschikte punten zoals gemarkeerd op de strip zelf. Eveneens adviseren wij wel om de ondergrond vet- en stofvrij te maken voordat de strip wordt gemonteerd!

  Direct een leuke sfeer in huis vandaag. voor 20:00 besteld is morgen in huis Niet thuis? Geen probleem! Het pakketje past door de brievenbus Uitleg en advies over montage inbegrepen. Stuur ons gerust een berichtje!
  Tip! Werkt de ledstrip niet direct? Controleer of de kabels met dezelfde kleuren naar elkaar toe zijn gemonteerd, anders doet de ledstrip het niet.

  23,99


  Titel: Nuwero Led strip - led light strip - Led verlichti
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9300000002623251


   

Haal sfeer in huis met de Nuwero Led strip. Vandaag besteld voor 20:00 is morgen in huis. Niet thuis? Geen probleem! Het pakketje past door de brievenbus. Een 5 meter lange Led Light strip - Top kwaliteit LED strip voor in huis of in de tuin. Met de....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top