Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Transparante mondmasker - Keuken mondmasker - Tran


 • Transparante mondmasker - Keuken mondmasker - Tran
  Transparante mondmasker - Keuken mondmasker - Tran Heb je ook genoeg van het benauwde gevoel dat een mondkapje jou geeft? Vaak zitten mondkapjes erg strak om je neus en mond heen, wat erg oncomfortabel kan zijn. De Innermask mondmasker houder is hiervoor dé oplossing, hij zorgt ervoor dat het mondkapje niet direct tegen je huid aanzit. Zo kun je gemakkelijker ademhalen en praten. Daarnaast zorgt de siliconen mondmasker beugel er ook voor dat je make-up goed blijft zitten en je bril niet beslaat.

  Voel je niet meer benauwd
  Mondkapjes knellen helaas vaak en dit kan erg oncomfortabel zijn. Met de Innermask mondmasker houder zorg je ervoor dat het mondkapje op de siliconen Innermask rust en niet op je huid. Hierdoor heb je meer ruimte om adem te halen, waardoor je je niet zo benauwd voelt. Ook kun je hierdoor gemakkelijker praten met een mondkapje op, wat een gevoel van vrijheid geeft.

  Comfortabel en hygiënisch
  Doordat mondkapjes vaak tegen de huid aanzitten kunnen ze snel vies worden. Zo blijven make-up resten vaak achter op de mondmaskers en kan het onhygiënisch aanvoelen. De siliconen mondmasker houder voorkomt dit en zorgt er daarnaast ook voor dat het mondkapje niet continue tegen de huid aan schuurt. Als laatste is de mondmasker beugel ook geschikt voor brildragers. Reken af met een beslagen bril door het dragen van een mondmasker.

  Gemakkelijk schoon te houden
  De Innermask mondmasker houder kun je na gebruik eenvoudig afspoelen met warm water en desinfecteren. De mondmasker beugel is gemaakt van siliconen en is hierdoor gemakkelijk afneembaar. Je kunt deze dus eindeloos blijven gebruiken. Dit is zowel milieuvriendelijk als goed voor de portemonnee.

  Voordelige kenmerken van de Innermask mondmasker houder
  ✔ Haal vrij adem
  ✔ Comfortabel om te dragen onder je mondkapje
  ✔ Gemakkelijk schoon te maken
  ✔ Geschikt voor brildragers
  ✔ Gemaakt van hoogwaardig siliconen

  Specificaties:
  ✔ Gewicht: 10 gram
  ✔ Materiaal: Siliconen
  ✔ Kleur: Transparant/wit
  ✔ Wat je krijgt: 1x Innermask mondmasker houder

  1,01


  Titel: Transparante mondmasker - Keuken mondmasker - Tran
  Prijs: € 1,01
  Productcode: 9300000004773890


   

Heb je ook genoeg van het benauwde gevoel dat een mondkapje jou geeft? Vaak zitten mondkapjes erg strak om je neus en mond heen, wat erg oncomfortabel kan zijn. De Innermask mondmasker houder is hiervoor dé oplossing, hij zorgt ervoor dat het mondkap....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top