0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Windows 10 HOME Licentie :NL


 • Windows 10 HOME Licentie :NL
  Windows 10 HOME Licentie :NL LET OP: Dit product is alleen te activeren voor een Windows 10 Home computer en kan niet worden gebruikt als een upgrade key van bijvoorbeeld Windows 8 naar Windows 10 Home!!

  Windows 10 Home – Productbeschrijving Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 Home biedt zowel geavanceerde gebruikers en beginners, zoals de naam al aangeeft “Thuis- Gebruik” een optimale computer ondersteuning. Zoals als elke eerdere versie van de “Home” versie biedt Microsoft Windows 10 een zeer gebruiksvriendelijke nieuwe oppervlak aan. Bovendien past het besturingssysteem zich afhankelijk aan het gebruikte platform aan de eigenschappen aan. Het systeem van de besturingssysteem Windows 10 Home zijn hetzelfde als in de beide vorige versies van Windows 7 en 8.1. Om deze reden kunnen sommige oudere computers zonder problemen op Windows 10 draaien. De Windows 10 Home licentie is zowel geschikt voor upgrade als nieuwe installaties. Nieuwe functies Naast optische veranderingen in het besturingssysteem Windows 10 Home brengt het ook nieuwe functies met zich mee: Cortana: Assistent om het systeem te bedienen Microsoft Edge: Nieuwe internet browser; vervangt de vorige Internet Explorer Gezicht- en vingerafdrukherkenning (indien bijbehorende apparaten beschikbaar zijn) Continuum: Tablet-mode voor touch apparaten Windows Holographic: applicatieplatform ontwikkeld voor de HoloLens Databril (VR-bril)

  37,99


  Titel: Windows 10 HOME Licentie :NL
  Prijs: € 37,99
  Productcode: 9300000009072206


   

LET OP: Dit product is alleen te activeren voor een Windows 10 Home computer en kan niet worden gebruikt als een upgrade key van bijvoorbeeld Windows 8 naar Windows 10 Home!!

Windows 10 Home – Productbeschrijving Het nieuwe besturingssysteem Wind....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top