Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tefal Ingenio Essential L20089 Pannenset - 10-deli


 • Tefal Ingenio Essential L20089 Pannenset - 10-deli
  Tefal Ingenio Essential L20089 Pannenset - 10-deli Dagelijks veilig en snel koken in een klik doe je met de Tefal Ingenio Essential Pannenset - 10-delig. Dankzij de 100% veilige, verwijderbare handgreep van Ingenio, wissel je in een klik van pan. Kook op het fornuis, verplaats naar de oven, zet gerechten meteen op tafel en bewaar kliekjes in de koelkast. Bovendien berg je de pannen makkelijk op dankzij het ruimtebesparende, stapelbare ontwerp.

  Tefal Ingenio Essential Pannenset - 10-delig - Inclusief accessoires ✅ Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
  ✅ Met handige verwijderbare handgreep voor makkelijk verplaatsen en opbergen
  ✅ Met handige thermo-spot
  ✅ Duurzame Powerglide anti-aanbaklaag (geen PFOA, geen lood, geen cadmium)
  ✅ Veilig en betrouwbare handgreep dankzij de 3-puntsbevestiging
  ✅ Handgreep tilt tot wel 10 kilo
  ✅ 10 jaar garantie op de handgreep

  Thermo-Spot®
  Thermo-Spot® wordt volledig rood wanneer de pan de ideale temperatuur voor het braden bereikt heeft. Door op de juiste temperatuur te bakken, ben je verzekerd van een perfecte textuur, kleur en smaak voor heerlijke, smaakvolle maaltijden, elke dag weer. Daarnaast blijven alle voedingswaarden behouden.

  Powerglide anti-aanbaklaag
  De pan is makkelijk te reinigen dankzij het oppervlak met antiaanbaklaag. Powerglide is een duurzame en makkelijk te reinigen anti-aanbaklaag. De innovatieve, versterkte antiaanbaklaag is nog krasbestendiger en garandeert een langere anti-aanbakbescherming, elke dag weer.
  De Tefal Ingenio Essential 10-delige pannenset bestaat uit: ✅ 3 koekenpannen 20/22/26 cm
  ✅ 2 steelpannen 16/18 cm
  ✅ 2 hermetische deksels 16/18 cm
  ✅ 1 handgreep
  ✅ 1 spatel
  ✅ 1 lepel Goed om te weten: ❕ Tijdens het koken mag de losse handgreep niet aan de pan bevestigd zijn. Hierdoor gaat de handgreep kapot.
  ❕ De handgreep mag niet in de vaatwasser
  Over Tefal Sta je graag in de keuken om een lekker culinair gerecht te bereiden? Niets is zo erg voor een chef als een pan waar je eten snel in aanbrandt. Dit probleem leidde tot een revolutionair product waar Tefal mee groot is geworden: de anti-aanbakpan. Sindsdien zet het bedrijf zich steeds in om het leven van de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Met concepten en innovaties, die gebaseerd zijn op jouw behoeften, staat Tefal op nummer 1 op het gebied van anti-aanbakpannen.

  77,15


  Titel: Tefal Ingenio Essential L20089 Pannenset - 10-deli
  Prijs: € 77,15
  Productcode: 9200000108363756


   

Dagelijks veilig en snel koken in een klik doe je met de Tefal Ingenio Essential Pannenset - 10-delig. Dankzij de 100% veilige, verwijderbare handgreep van Ingenio, wissel je in een klik van pan. Kook op het fornuis, verplaats naar de oven, zet gere....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top