Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Dell Optiplex 3020M - Refurbished Mini PC


 • Dell Optiplex 3020M - Refurbished Mini PC
  Dell Optiplex 3020M - Refurbished Mini PC Let op dit betreft een Refurbished PC!

  Ontworpen voor perfecte plaatsing.
  Zet volledige prestaties in waar nodig, met de ultracompacte OptiPlex 3020 Micro Desktop en een volledig assortiment bijpassende montagesteunen.

  Essentiële prestaties in micro-ontwerp
  Perfect compact: OptiPlex Micro is voorzien van het kleinste Dell-chassis met een inhoud van slechts 1.2 liter. Dankzij de uitgebreide reeks optionele montagemogelijkheden kunt u hem vrijwel overal plaatsen. Bovendien is onderhoud eenvoudig omdat er geen gereedschap nodig is om hem open te maken.

  Ondersteuning voor twee beeldschermen: ondanks zijn geringe omvang biedt de OptiPlex 3020 ondersteuning voor twee beeldschermen met DisplayPort- en VGA-connectiviteit.

  Uitgebreide connectiviteit: uw externe apparaten aansluiten en snel data overbrengen met zes USB 3.0-poorten. Vereenvoudig de aansluiting op projectoren en externe monitoren met een VGA-uitgang.

  Veel geheugen: met maximaal 8GB 1.600 MHz DDR3-geheugen, kunnen multitaskers kunt meerdere applicaties tegelijk openen. Probleemloos overschakelen tussen de projecten zonder dat uw OptiPlex Micro trager wordt.

  Alle beheerfuncties die u verwacht van OptiPlex
  Het implementeren, bewaken en bijwerken van systemen wordt voordeliger met de geautomatiseerde tools en hulpprogramma's voor clientsysteembeheer van Dell.

  Centraliseer de controle en beveiliging door de levering van virtuele desktops on-demand van de cloud naar stateless en schijfloze Dell OptiPlex Cloud desktops, aangestuurd door Dell Wyse WSM.

  Dell Systems Management met Dell KACE biedt efficiënt, gecentraliseerd en geautomatiseerd beheer waarmee u tijd en geld kunt besparen.

  De micro-pc met grote beveiligingsopties
  Dell Data Protection | Encryption
  Deze functie beschermt uw data op alle eindpunten, met inbegrip van externe media, zelfversleutelende harde schijven en in openbare cloudstorage.

  Software: Dell Data Protection | Beveiligingstools
  Vooraf geïnstalleerde software biedt beveiliging en bescherming van uw identiteit via verificatieondersteuning voor Windows-wachtwoorden, vingerafdruklezers en zelfversleutelende harde schijven.

  Inbraakdetectieswitch voor het chassis
  Snel en eenvoudig vaststellen of iemand toegang heeft gekregen tot de binnenkant van uw OptiPlex Micro PC met een beschikbare inbraakdetectieswitch voor het chassis.

  Ontworpen voor een beter milieu
  Help uw stroomverbruik verlagen en verminder de belasting voor het milieu met uiterst efficiënte en compacte OptiPlex desktops. De OptiPlex 3020 Micro is volledig ontworpen voor efficiëntie met ENERGY STAR 4.0-compliance, EPEAT-registratie en efficiënte externe stroomadapters.

  189


  Titel: Dell Optiplex 3020M - Refurbished Mini PC
  Prijs: € 189,00
  Productcode: 9300000009361213


   

Let op dit betreft een Refurbished PC!

Ontworpen voor perfecte plaatsing.
Zet volledige prestaties in waar nodig, met de ultracompacte OptiPlex 3020 Micro Desktop en een volledig assortiment bijpassende montagesteunen.

Essentiële prestaties in....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top