0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Pokon Kamerplanten Voeding - 1l - Plantenvoeding - • Pokon Kamerplanten Voeding - 1l - Plantenvoeding - 20ml per 1L water - Kamerplantenvoeding

  Pokon Kamerplanten Voeding - 1l - Plantenvoeding - Met de kamerplantenvoeding van Pokon, ben je verzekerd van groene en gezonde planten! Jouw kamerplant verdient het allerbeste en dat is precies wat je in huis haalt met Pokon plantenvoeding. Deze vloeibare meststof is speciaal voor kamerplanten ontwikkeld en zorgt voor sterke en gezonde groei!
  De beloftes van Pokon Speciaal ontwikkeld voor jouw plant of boom 6 maanden voeding Diepgroene bladeren en uitbundige groei!
  Zo gebruik je Pokon Plantenvoeding voor Kamerplanten Geef je kamerplanten van februari t/m oktober wekelijks voeding. Schud de fles voor gebruik. Meet met behulp van de gele dop de juiste hoeveelheid voeding af. Voeg de kamerplanten voeding toe aan het gietwater. Maak na gebruik de gieter en dop schoon met water.

  10,75 10,75


  Titel: Pokon Kamerplanten Voeding - 1l - Plantenvoeding -
  Prijs: € 10,75
  Productcode: 9200000062249377


   

Met de kamerplantenvoeding van Pokon, ben je verzekerd van groene en gezonde planten! Jouw kamerplant verdient het allerbeste en dat is precies wat je in huis haalt met Pokon plantenvoeding. Deze vloeibare meststof is speciaal voor kamerplanten ontwi....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top