Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Lenovo ThinkCentre M83 - Refurbished SSF Desktop P


 • Lenovo ThinkCentre M83 - Refurbished SSF Desktop P
  Lenovo ThinkCentre M83 - Refurbished SSF Desktop P Let op dit betreft een Refurbished PC!

  Small Form Factor Pro
  Het nieuwe Small Form Factor Pro-ontwerp (SFF, kleine vormfactor) combineert de compacte afmetingen van SFF met de uitbreidingsmogelijkheden van een toren. De Small Form Factor-desktops (SFF, kleine vormfactor) wegen slechts 7,8 kg en kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

  Platformstabiliteit
  De M83-desktop heeft het Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) en een gebruiksduur van 27 maanden, zonder geplande wijzigingen in de hardware die van invloed zijn op het vooraf geladen software-image. Image-stabiliteit voor langdurig gebruik vermindert uw transitie-, kwalificatie- en testkosten, en leidt tot kostenbesparingen voor uw bedrijf.

  Weergave voor meerdere monitoren
  Optimaliseer uw productiviteit met ondersteuning voor drie beeldschermen, of Mosaic Mode voor ondersteuning van vier beeldschermen. Door de grotere werkruimte en eenvoudige navigatie tussen applicaties worden er minder fouten gemaakt en bent u productiever. (Optionele tweede DisplayPort-aansluiting vereist)

  Betrouwbare beveiliging en eenvoudig beheer
  M83-desktops beschikken over de allerbeste beveiligingstools, waaronder de mogelijkheid om USB-poorten uit te schakelen. Dit voorkomt het ongeautoriseerd gebruik van externe opslagmedia en verbetert uw netwerkbeveiliging, waardoor het risico op gegevensdiefstal afneemt. Trusted Platform Module (TPM) codeert gegevens en belangrijke informatie zoals wachtwoorden en digitale certificaten, voor veiligere applicaties, elektronische transacties en online communicatie. De M83-desktop heeft bovendien een speciale schakelaar die een waarschuwing geeft als iemand het chassis zonder toestemming probeert te openen. De fysieke veiligheid wordt gegarandeerd door een kabelslot en Absolute® Computrace-ondersteuning.

  Uitbreidbaar zonder gereedschap
  Omdat uw IT-medewerkers geen gereedschap meer nodig hebben om toegang te krijgen tot de hardware, worden upgrades doodeenvoudig. Dit is met name handig als u met meerdere desktops werkt. En de M83 ondersteunt een optionele tweede harddisk (2,5 inch) of twee grafische kaarten. Ondersteuning voor maximaal drie harde schijven en een Slim ODD.

  Geavanceerd thermisch ontwerp
  Onze Intelligent Cooling Engine (ICE) 3.0 is speciaal ontworpen om de perfecte balans te bewaren tussen temperatuur en het geluid van uw pc's, waardoor uw desktops langer meegaan. Het systeem is voorzien van twee geoptimaliseerde instellingen, zodat u de instelling kunt kiezen die het best past bij uw werkomgeving (temperatuur of geluid). Daarnaast beschermt ICE 3.0 uw computers tegen hoge buitentemperaturen. Het systeem stuurt een waarschuwing als de kans op oververhitting te groot wordt.

  Milieuvriendelijke prestaties
  Dankzij Cisco® EnergyWise-certificaten kunt u het energieverbruik controleren en met de Lenovo Desktop Power Manager houdt u het stroomverbruik en de kosten onder controle. En, met ENERGY STAR 5.2- en ULE Gold-certificaten, en 92% effici ëntie met een 80+ Platinum-voeding (PSU) helpt u niet alleen het milieu, maar ook uw bedrijfsresultaten.

  Priority Technical Support
  U stelt hoge eisen aan uw systeem en Lenovo Services helpt u om productief te blijven. U kunt onze standaard troubleshooting-support overslaan en krijgt direct toegang tot gekwalificeerde technici die uw problemen snel oplossen. Voeg Priority Technical Support toe aan uw aankoop.

  185


  Titel: Lenovo ThinkCentre M83 - Refurbished SSF Desktop P
  Prijs: € 185,00
  Productcode: 9300000009366681


   

Let op dit betreft een Refurbished PC!

Small Form Factor Pro
Het nieuwe Small Form Factor Pro-ontwerp (SFF, kleine vormfactor) combineert de compacte afmetingen van SFF met de uitbreidingsmogelijkheden van een toren. De Small Form Factor-desktops....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top