Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Reeva - katoenen mondkapjes - mondmasker - set van


 • Reeva - katoenen mondkapjes - mondmasker - set van
  Reeva - katoenen mondkapjes - mondmasker - set van Productbeschrijving Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

  Omschrijving: De Reeva mondmaskers zijn gemaakt van 100% hoogwaardig katoen voor een comfortabel en luchtig gevoel. De mondkapjes zijn gemakkelijk te wassen op hoge temperatuur voor optimale hygiëne. De maskers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De maskers zijn herbruikbaar en geschikt voor het openbaar vervoer. De maskers bevatten flappen aan de binnenkant waar gemakkelijk een stukje stofzuigerzak of een papieren zakdoek in te steken is voor een verbeterde filterwerking. Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen Machine wasbaar op hoge temperatuur voor een optimale hygiëne Geschikt voor het openbaar vervoer Geschikt voor zowel mannen en vrouwen, en ideaal om voor langere tijd te dragen Fungeert als een barrière tegen stof, kou, luchtdeeltjes, pollen en meer. herbruikbaar Flappen voor extra filtermateriaal Beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen

  19,95


  Titel: Reeva - katoenen mondkapjes - mondmasker - set van
  Prijs: € 19,95
  Productcode: 9300000007975897


   

Productbeschrijving Let op: Dit zijn geen medische mondkapjes. Raadpleeg voor corona-advies altijd de overheid. Er is maximum bestelhoeveelheid van 25 stuks per klant. Bestellingen met meer dan 25 stuks worden geannuleerd.

Omschrijving: ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top